Weer kijk op je onderneming door payrolling!

Je hebt een aantal medewerkers in dienst en steeds meer word je ‘werkgever’ in plaats van ‘vakman’. Met onze dienst ‘payrolling voor opticiens’ krijg je weer kijk op je onderneming!

Waarom Payned payrolling voor opticiens?

  • Voor alle medewerkers vast en flexibel
  • Sluit ondernemersrisico’s uit
  • Partner van Optitrade Retailgroep
Vraag vrijblijvend informatie aan

Word je nu klant? Dan ontvang je tot €500 korting op je eerste factuur

Payroll opticiens

Zo werkt payrolling voor opticiens

Door je personeelsbeheer over te dragen aan een payroller, wordt dit bedrijf juridisch verantwoordelijk voor je personeelszaken. Niet alleen voor de administratie maar ook voor de risico’s!

Eens per periode ontvang je van ons één overzichtelijke nota met daarop de personeelskosten van die periode. Geen gedoe meer dus met verzekeringen, de Belastingdienst, administratie of andere verrassingen achteraf.

Wat vinden m'n medewerkers er van?

Een vraag die bij veel ondernemers speelt is: ‘wat vinden m’n medewerkers ervan als ik ga payrollen?’

Vaak hebben medewerkers (vooral medewerkers met een vast contract) hun vraagtekens bij payrolling. Ze zijn namelijk bang dat hun rechten veranderen zodra ze op de payroll komen te staan. Je kunt bijvoorbeeld vragen verwachten als: ‘Wat gebeurt er met mijn contract?’, ‘wie bepaalt nu mijn salaris?’ en ‘krijg ik nu andere arbeidsvoorwaarden?’ Om deze reden plannen we vaak een personeelspresentatie waarin we de medewerkers voorlichten en hun vragen beantwoorden.

Payroll voor opticiens
Altijd de juiste arbeidsvoorwaarden
Door de juiste bedrijfscao krijgen de medewerkers altijd de juiste arbeidsvoorwaarden en daardoor zullen ze er niet op achteruit gaan. Meer hierover lees je ook in de blog: ‘Meest gestelde vragen vast personeel‘.
Vraag vrijblijvend advies aan