Payrolling voor Detailhandel

Als ondernemer wil je het beste voor je personeel zonder teveel gedoe. Wij hebben de oplossing! Onze dienst Payroll Detailhandel is erop ingericht jou volledig te ontlasten. Daardoor heb je weer meer tijd om te ondernemen.

Wat payroll jou oplevert:

  • Minder personeelsrisico’s
  • Ruime contractmogelijkheden
  • Arbeidsvoorwaarden minimaal gelijk aan jouw geldende branche-cao
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Word je nu klant? Dan ontvang je tot €500 korting op je eerste factuur

Zo werkt payrolling
Je hebt het beste voor met de mensen die bij je werken, echter welke verplichtingen heb je eigenlijk als werkgever? Er is een branche-cao waar je rekening mee moet houden. En natuurlijk ook de wet- en regelgeving.  En niettemin; zit het eigenlijk met verzekeringen?
Neem contact op

Een passende oplossing

Als ondernemer zoek je een passende oplossing voor het personeelsbeheer; goed en overzichtelijk.

Veel ondernemers herkennen dit. De personeelszaken zijn ingewikkeld en ook tijdrovend. Bij payrolling besteed je het personeelsbeheer uit aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers treden bij ons in dienst, maar blijven gewoon voor jou werken. Jij blijft de operationeel werkgever en Payned wordt de juridisch werkgever.

Kies je voor payrolling, dan nemen wij dus de volledige werkgeversverantwoordelijkheid van je over.

Een oplossing die jou past

Wil je je personeelsbeheer beter, eenvoudiger en zonder risico’s inrichten? Dan past payrolling goed bij jou. In het vervolg betaal je dan een vast bedrag per gewerkt uur van de medewerker. Hierin reken je af met alles. Samen professionaliseren we de personeelszaken en houden we ook de kosten onder controle.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

En verlaag direct je ondernemersrisico's