Waarom nu juist Payned?

Voor als je op zoek bent naar een betrokken partner in payrolling. Beperking van risico’s en een administratieve lastenverlichting spreekt iedere ondernemer aan. Maar niet tegen elke prijs. Goed werkgeverschap en zorgvuldigheid voor je medewerkers gaan voorop.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Binnen 1 werkdag reactie

Belangrijkste kenmerken van Payned?

  • We nemen je volledige personeelsbestand over. Zo profiteer je het meest van payrolling. Wij kunnen je volledige personeelsbestand overnemen, inclusief de groep waarbij je het grootste risico loopt: je vaste medewerkers.
  • Een correcte afhandeling van beloningen en toeslagen voor je branche. Goed werkgeverschap is belangrijk. Daar hoort ook een correcte verwerking van de beloning en toeslagen bij waarop je medewerkers recht hebben. Beloningen en toeslagen vermeld in de voor jullie organisatie geldende cao.
  • Onderhoud periodiek contact met je zieke medewerker. De gezondheid van je medewerker is belangrijk. Goed contact in een periode van ziekte tussen alle betrokken partijen is daarom van groot belang. Zo wordt de terugkeer van je medewerker bespoedigd. Payned onderhoudt periodiek contact met je zieke medewerker en stelt al het nodige in werking om een snelle terugkeer mogelijk te maken.
  • Volledige doorbetaling bij ziekteverzuim aan de medewerker (niet via UWV). Payrollen betekent ‘ontzorgen’. Wij nemen dus onze verantwoordelijkheid en betalen bij ziekte de medewerker volledig door.

Zekerheden van Payned?

  • NEN 4400-1 Gecertificeerd en verklaring van ‘Goed Betalingsgedrag’. Payrollen is niet helemaal zonder risico’s. Vanuit de Wet Ketenaansprakelijkheid blijf je zelf verantwoordelijk voor de afdracht van belastingen en sociale verzekeringspremies. Wanneer je payroller op dit punt tekort schiet loop je het risico twee keer te moeten afdragen. Dat wil je niet! Payned is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarmee is bij herhaaldelijke controle aangetoond dat Payned tijdig haar premies en belastingen afdraagt. Onze tijdige betalingen worden nog eens extra benadrukt met de verklaringen van ‘Goed Betalingsgedrag’ van de Belastingdienst.
  • Heldere, overzichtelijke payroll tarieven. Geen verborgen kosten. Wij schermen niet met lage ‘vermenigvuldigingsfactoren’, dat heeft geen zin. Het draait om het uiteindelijke factuurbedrag. We maken graag een berekening voor je, omdat per case de kosten van payrolling anders en uniek zijn.
  • Eén aanspreekpunt. Gratis. Payned werkt alleen met ervaren/opgeleide adviseurs. Zij hebben kennis van je branche en cao en denken met je mee. Gratis! Ook nadat je opdrachtgever bent geworden van Payned.
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Krijg een antwoord op al je vragen