Iedere ondernemer heeft zo z’n eigen redenen om te kiezen voor payrolling. Deze zijn heel uiteenlopend. Wij hebben de meest voorkomende redenen voor je op een rijtje gezet.

Risico’s buiten de deur

Een van de meest voorkomende redenen is toch wel het elimineren van de risico’s. Natuurlijk; je personeel is het hart van de zaak en zonder kun je niet, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Wat doe je wanneer een medewerker langdurig ziek wordt? Vaak brengt dit hoge kosten met zich mee. Wanneer deze medewerker op de payroll staat, stoppen bij ziekte je personeelskosten en betaalt het payrollbedrijf de medewerker door. Denk ook aan de improductiviteit van medewerkers. Wanneer een medewerker een dag bijzonder verlof opneemt, is de medewerker niet aanwezig, maar kost je dit wel geld. Ook hier draagt Payned zorg voor. Daarnaast zorgen we voor juridische ondersteuning en zorgen we ervoor dat alle juridische verplichtingen nageleefd worden. Zo houdt je de risico’s buiten de deur. Meer hierover lees je in de blog ‘De risico’s van ondernemerschap; Payned kan je helpen!

Weer tijd om te ondernemen!

Dat is een veelgehoorde reactie als we ondernemers na een aantal maanden vragen hoe het bevalt. Ze hebben weer echt tijd om te doen wat ze leuk vinden. En dat is natuurlijk ook de reden waarom je ooit gestart bent met een eigen zaak.

Alle nieuwe wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving verandert constant. Heel vervelend; zeker als je dit constant bij moet houden en aan moet passen in je administratie. Soms verandert er zoveel, dat het voor een gemiddelde mkb ondernemer maar lastig bij te sloffen is. Een payrollbedrijf is dagelijks met de wet- en regelgeving omtrent personeel bezig en houdt dit netjes voor je bij. Hier heb jij bij payrolling geen omkijken meer naar!

Duidelijk inzicht in de kosten

Wat prettig is bij payrolling, is dat je vooraf exact weet wat een medewerker je kost per gewerkt uur. Je rekent per gewerkt uur af met alle kosten. Zo heb je een heel duidelijk beeld van wat je medewerker je per uur/dag/week kost.

Meer weten? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan!

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Sander Bennink

Commercieel directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten