Waarom ondernemers kiezen voor Payned.

Er zijn enorm veel verschillende payrollbedrijven in Nederland. Als je hiernaar gaat zoeken op internet, zie je door de bomen het bos niet meer. Toch zitten er veel verschillen tussen payrollbedrijven. Maar waarom kiezen ondernemers dan juist voor Payned?

‘Flexibel, betrouwbaar, meedenkend, professioneel en eerlijk’ . Dat is hoe klanten ons omschrijven.

Eigen caohanddruk

De meeste payrollbedrijven payrollen onder de uitzend cao. In veel gevallen gaan medewerkers er in dat geval op achteruit qua arbeidsvoorwaarden. Payned heeft een eigen bedrijfs-cao. Deze cao zorgt ervoor dat de medewerkers eerlijke en gunstige arbeidsvoorwaarden krijgen.

Complete personeelsbestanden

De Payned cao is niet alleen geschikt voor oproepkrachten, maar ook voor medewerkers die al jaren in dienst zijn bij de ondernemer. Alle opgebouwde rechten van de medewerkers worden 1 op 1 overgenomen. Je kunt dus bij Payned je complete personeelsbestand payrollen.

NEN-4400-1 Gecertificeerd en verklaring van ‘Goed Betalingsgedrag’

Payrollen is niet geheel zonder risico’s. Vanuit de Wet Ketenaansprakelijkheid blijf je zelf verantwoordelijk voor de afdracht van belastingen en sociale verzekeringspremies. Het is daarom van belang dat een payrollbedrijf NEN 4400-1 Gecertificeerd is. Hieraan kun je zien of het payrollbedrijf betrouwbaar is. Daarnaast ontvangt Payned ieder kwartaal een ‘Verklaring van Goed Betalingsgedrag’ van de Belastingdienst. Hiermee wordt aangetoond dat de loonbelasting, premies werknemersverzekeringen en volksverzekeringen door Payned zijn betaald.

Eén vaste contactpersoon

Je kent het vast wel; je belt een bedrijf of instantie op waar je bijna wekelijks contact mee hebt, maar niemand weet het exacte antwoord op je vraag. Iedereen weet overal een klein beetje vanaf. Bij Payned is dat anders. Je krijgt bij ons één vaste contactpersoon waar jij en je medewerkers altijd terecht kunnen.

André – Horecabedrijf:  ‘Wanneer ik vragen heb, bel ik met mijn vaste relatiebeheerder en word ik meteen geholpen. Dit ervaar ik als een groot voordeel. Ik hoef maar te bellen en het antwoord is er. Dit geldt ook voor mijn medewerkers. Wanneer ze een vraag stellen waar ik geen antwoord op weet, stuur ik ze door naar Payned waar ze te woord worden gestaan door onze vaste relatiebeheerder. Payned is open en eerlijk in zaken, dat bevalt me wel’.

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling