Wij snappen heel goed dat salarisadministratie ingewikkeld en tijdrovend is. Regel je personeelszaken beter, eenvoudiger en zonder risico. Verloon je medewerker via Payned. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en je medewerker. Lees hieronder hoe Payned jou kan helpen.

 

Ondernemer met personeel

Als ondernemer met personeel in dienst ben je verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Waar veel ondernemers er in het begin nog voor kiezen om dit zelf te doen, is het een logische stap om dit op enig moment te gaan uitbesteden.

Zelf doen vereist veel vakkennis, want een salarisadministratie is complexe materie. Je moet weten hoe je bruto- en nettoloonberekeningen maakt, jaaropgaven opstelt en een aangifte loonheffingen indient. Bovendien moet je de fiscale en sociale wet- en regelgeving op je duimpje kennen. Een hele opgave, want de regels veranderen voortdurend.

Neem contact op

Maandelijks bijhouden

Het bijhouden van de salarisadministratie is behalve ingewikkeld ook tijdrovend. Het is een maandelijks terugkerende taak waar je elke keer weer tijd voor moet vrijmaken.

Tijd die je waarschijnlijk liever besteedt aan je core business of aan andere activiteiten die geld opleveren. Genoeg redenen dus om te overwegen je salarisadministratie door een accountant of gespecialiseerd kantoor te laten verzorgen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Voordelen van salarisadministratie uitbesteden
Het grote voordeel van salarisadministratie uitbesteden is dat dit jou gigantisch veel tijd scheelt. Veel ondernemers komen chronisch tijd tekort omdat ze proberen veel taken binnen het bedrijf zelf op te pakken. Jij kunt je beter richten op jouw corebusiness. Hier ligt niet alleen je talent, maar voeg je ook de meeste waarde toe. Wil je bijvoorbeeld groeien met jouw bedrijf? Dan is het zonde als deze groeiambities verwaarloosd worden doordat jij te veel vastzit in de uitvoering.
Neem contact op

Weer met passie je werk doen?

Als ondernemer ben je een bedrijf gestart vanuit passie voor je vak. Het liefst heeft dat je 100% focus. Echter met het succes van je bedrijf komen een hoop extra verantwoordelijkheden. Met payrolling besteed je de volledige werkgeversverantwoordelijkheid uit aan bijvoorbeeld Payned.

Medewerkers die door Payned worden verloond, hebben een arbeidscontract van ons, maar blijven exclusief werken voor jou.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Praktijkcase: Ondernemers die van gemak houden en de risico’s uitbesteden

‘Wij zien Payned als een externe afdeling personeelszaken. Wanneer je voor Payned kiest, kun je rekenen op langdurige zekerheid, het is een goed georganiseerd bedrijf’.

Lees hier de praktijkcase

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Sander Bennink

Commercieel directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten