Minder papierwerk, meer optiek

Ooit ben je gestart met een eigen optiek omdat je passie hebt voor je vak. Je klantenkring groeit omdat men je vakmanschap weet te waarderen. Maar als je op een bepaald moment meer tijd slijt op kantoor voor je administratie, dan dat je bezig kunt zijn met je core-business, dan weet je dat het tijd is dat er wat moet veranderen.

Veel ondernemers zullen dit herkennen. Ongeacht of je een optiek of een bedrijf in een andere branche hebt. Veel ondernemers zouden het liefst meer tijd besteden aan de uitoefening van hun vak, daar heb je verstand van en daar ligt je passie.

Maar door excellent vakmanschap groeit het bedrijf en heb je op een gegeven moment personeel nodig. Plots ben je werkgever en minder ondernemer. Dit brengt een hoop extra verplichtingen met zich mee. De arbeidscontracten moeten kloppen, wet en –regelgeving rondom personeel moet nageleefd worden en je hebt ineens te maken met een cao.

Om nog maar te zwijgen over de verplichtingen die je hebt als een medewerker ziek wordt, verzekeringen, arbodienst en Wet Verbetering Poortwachter.

Payrolling optiek

Optiekondernemer Remón doet het nu anders. Zijn volledige personeelsbestand heeft hij uitbesteed. Hier is hij ontzettend enthousiast over. Zo enthousiast, dat hij samen met Payned een uitgebreid artikel schreef in de Oculus, het vakblad voor de optiekbranche.

Lees ook de referentie van Remón op onze website.

Gerelateerde blogs

Een bijdrage van Remón optiek
Dit artikel is een gastblog geschreven door Remon van der Helm, een vakbekwaam opticien in Lemmer.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling