Ooit ben je gestart met een eigen optiek omdat je passie hebt voor je vak. Je klantenkring groeit omdat men je vakmanschap weet te waarderen. Maar als je op een bepaald moment meer tijd slijt op kantoor voor je administratie, dan dat je bezig kunt zijn met je core-business, dan weet je dat het tijd is dat er wat moet veranderen.

Payrolling optiek

Veel ondernemers zullen dit herkennen. Ongeacht of je een optiek of een bedrijf in een andere branche hebt. Veel ondernemers zouden het liefst meer tijd besteden aan de uitoefening van hun vak, daar heb je verstand van en daar ligt je passie.

Maar door excellent vakmanschap groeit het bedrijf en heb je op een gegeven moment personeel nodig. Plots ben je werkgever en minder ondernemer. Dit brengt een hoop extra verplichtingen met zich mee. De arbeidscontracten moeten kloppen, wet en –regelgeving rondom personeel moet nageleefd worden en je hebt ineens te maken met een cao.

Om nog maar te zwijgen over de verplichtingen die je hebt als een medewerker ziek wordt, verzekeringen, arbodienst en Wet Verbetering Poortwachter.

Optiekondernemer Remón doet het nu anders. Zijn volledige personeelsbestand heeft hij uitbesteed. Hier is hij ontzettend enthousiast over.

Lees ook de referentie van Remón op onze website.

In de functie van relatiebeheerder en financiële zaken heb ik heel veel geleerd bij Payned payrolling. Sinds 2017 heb ik het financiële gedeelte overgedragen aan een collega en ben mij weer meer gaan concentreren op relatiebeheer.

Geesje Tempelman

Relatiebeheer en financiële zaken

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten