Remón – Optiek ondernemer

“Payrolling is niet gratis, maar je weet nu tenminste waar je aan toe bent. Die rust is ons ook wat waard.”

Waarom Payrollen?

In 2002 begon ik mijn optiekzaak. De zaken gingen goed en ik moest in de jaren erop al snel gaan uitbreiden. Dit betekende dat ik niet alleen ondernemer was, maar ook werkgever. Ik heb het beste met mijn mensen voor, maar mijn hart ligt toch bij de optiek en het ondernemen. Dit heeft mij in november 2013 doen besluiten om over te stappen op payrolling. Op deze manier kan ik mij weer richten op de dagelijkse gang van zaken binnen mijn optiekzaak en heb ik de administratie rondom mijn personeel uitbesteed.

Waarom Payned?

We hebben voor Payned payrolling gekozen omdat het een payrollbedrijf is met een eigen bedrijfs-cao. Dit wil zeggen dat Payned de historische dienstjaren en ook de vaste contracten van mijn personeel over neemt. Je hebt geen loonadministratie meer nodig en als ik een vraag heb word ik keurig te woord gestaan. Daarnaast ben ik gevrijwaard van alle belangrijke risico’s en is het ziekteverzuim in goede handen. Al met al ben ik ontzettend tevreden over de samenwerking met Payned payrolling.

Lees ook de blog over payrolling in de optiekbranche op onze website.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling