Payroll in de juweliersbranche

Je hebt een zaak in de juweliersbranche. Het personeel speelt een belangrijke rol. Iedere medewerker is dan ook zorgvuldig geselecteerd. Door de jaren heen zijn er veel regels veranderd in het arbeidsrecht. Natuurlijk, iedere medewerker moet krijgen waar hij/zij recht op heeft. Maar aan al die nieuwe regels kleven ook flink wat ondernemersrisico’s. Om weer onbezorgd te kunnen ondernemen, is payrolling een mooie oplossing.

Payrolling in de juweliersbranche; Zo werkt het.juwelier

Steeds meer ondernemers in de juweliersbranche kiezen ervoor om hun volledige personeelsbestand onder te brengen bij een payrollbedrijf. Deze neemt naast de personeel- en salarisadministratie ook alle financiële verplichtingen en arbeidsrechtelijke risico’s over.

Denk hierbij aan de betaling van de loonbelasting en alle overige werkgeverslasten. Ook het ziekte risico neemt het payrollbedrijf over. Vanaf dag één verzorgt de payroller de loondoorbetaling bij ziekte en de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook een eventuele reïntegratie van een zieke medewerker wordt verzorgt.

Payned, aangenaam.

Wij zijn zo’n payroll organisatie. Ondernemers die met ons samenwerken doen dat om hun personeelszaken te optimaliseren. Door onze cao krijgen medewerkers eerlijke arbeidsvoorwaarden. Altijd minimaal gelijk aan de branche cao. In veel gevallen gaan de medewerkers er zelfs op vooruit. Onze cao betekend bijvoorbeeld dat de medewerkers een goed pensioen opbouwen. Ook kunnen ze aanspraak maken op een scholingsfonds.

Door deze eigen cao is het mogelijk om medewerkers die al jaren bij je in dienst zijn te payrollen. Payned neemt alle opgebouwde rechten van de medewerkers 1 op 1 over. Zo kun jij je voor de volle 100% bezig houden met je zaak en krijgen de medewerkers minimaal dezelfde voorwaarden als voorheen.

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling