Je hebt een zaak in de juweliersbranche. Het personeel speelt een belangrijke rol. Iedere medewerker is dan ook zorgvuldig geselecteerd. Door de jaren heen zijn er veel regels veranderd in het arbeidsrecht. Natuurlijk, iedere medewerker moet krijgen waar hij/zij recht op heeft. Maar aan al die nieuwe regels kleven ook flink wat ondernemersrisico’s. Om weer onbezorgd te kunnen ondernemen, is payrolling een mooie oplossing.

Payrolling in de juweliersbranche; Zo werkt het.

Steeds meer ondernemers in de juweliersbranche kiezen ervoor om hun volledige personeelsbestand onder te brengen bij een payrollbedrijf. Deze neemt naast de personeel- en salarisadministratie ook alle financiële verplichtingen en arbeidsrechtelijke risico’s over.

Denk hierbij aan de betaling van de loonbelasting en alle overige werkgeverslasten. Ook het ziekte risico neemt het payrollbedrijf over. Vanaf dag één verzorgt de payroller de loondoorbetaling bij ziekte en de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook een eventuele reïntegratie van een zieke medewerker wordt verzorgt.

Payned, aangenaam.

Wij zijn zo’n payroll organisatie. Ondernemers die met ons samenwerken doen dat om hun personeelszaken te optimaliseren. Bij Payned krijgen de medewerkers eerlijke arbeidsvoorwaarden. Altijd minimaal gelijk aan de branche cao.

Payned neemt alle opgebouwde rechten van de medewerkers 1 op 1 over. Zo kun jij je voor de volle 100% bezig houden met je zaak en krijgen de medewerkers minimaal dezelfde voorwaarden als voorheen.

Sinds april 2023 spring ik ‘s ochtends op de fiets om naar Payned te gaan.

Hier vervul ik de rol als assistent relatiebeheer. Ik ben begonnen met mijn eigen klantenportefeuille en daar hou ik de personeels-en salarisadministratie van bij. Ook krijgen we overdag veel telefoontjes met uiteenlopende vragen.  Het is interessant om voor de klanten en medewerkers vragen uit te zoeken en opdrachten voor ze uit te mogen voeren. Voor nu al veel afwisselende taken en ik ben benieuwd wat er in de toekomst allemaal nog bij gaat komen. Het is fijn om in dit gezellige team te mogen werken en elke dag leer ik ontzettend veel.

Sanne Kuiper

Relatiebeheer

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten