HelloFlex: de nieuwe online portal van Payned payrolling B.V.

Zo eenvoudig is het nog nooit geweest! Een nieuwe medewerker inschrijven doe je voortaan geheel digitaal. En het mooiste van dit alles is dat de nieuwe online portal van HelloFlex voor alle klanten van Payned beschikbaar is.

Nieuwe medewerkers digitaal inschrijvenhelloflex payned

Sinds dit jaar maakt Payned gebruik van een nieuwe portal, genaamd HelloFlex. Door de komst van deze portal kunnen we onder andere het gehele inschrijfproces van nieuwe medewerkers digitaal laten verlopen.

Om een nieuwe medewerker in te schrijven heb je als klant alleen nog maar de naam van de medewerker en het e-mailadres nodig. De medewerker zal daarna een mail ontvangen dat hij/zij is aangemeld door de klant en het inschrijfproces zal vervolgens van start gaan.

De relatiebeheerders van Payned kunnen tussentijds nauwlettend in de gaten houden waar en van wie er een actie wordt vereist. Hierdoor kan er heel snel geschakeld worden en kunnen we de statussen van elk proces inzien en indien nodig tijdig actie ondernemen.

Contracten inzien en goedkeuren

Bij het aanbieden van de payroll overeenkomst aan de medewerker zal vooraf eerst een goedkeuring aan de klant worden gevraagd. Dit noemen wij een contractbevestiging, hierin staat o.a. welke functie de medewerker gaat uitoefenen, wat het bruto uurloon zal bedragen en hoeveel uur de medewerker op jaarbasis zal worden opgeroepen. Wanneer de klant hier akkoord op geeft wordt het contract doorgezet naar de kandidaat en wanneer ook hij/zij akkoord gaat is het cirkeltje rond en kunnen we de gewerkte uren van de medewerker(s) gaan verwerken en uitbetalen.

Uren invoeren en facturen bekijken

Naast een digitale inschrijving is het ook mogelijk om de gewerkte uren van de medewerkers wekelijks of vierwekelijks online via HelloFlex door te voeren. De daaruit voortvloeiende factuur is ook via deze portal weer in te zien.

Virtuele vestiging

Wanneer je op dit moment nog gebruiker bent van de virtuele vestiging, zal het niet meer lang gaan duren dat ook jouw onderneming wordt overgezet naar HelloFlex. De huidige virtuele vestiging zal namelijk gaan verdwijnen. Mocht je interesse hebben om direct met HelloFlex te starten, wacht dan niet en neem direct contact op met jouw relatiebeheerder via 0522-746746.

_DSF2100
Felicia Troost

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Payned Payrolling als assistent relatiebeheerder, nadat ik mijn opleiding Junior Accountmanager heb afgerond. Als relatiebeheerder verzorg ik de personeel- en salarisadministratie van meerdere bedrijven in verschillende branches. Ik vind het belangrijk om vragen en/of onduidelijkheden van medewerkers en ondernemers correct en juist te beantwoorden. Heb je vragen? Ik sta je graag te woord!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling