Eigen kapsalon

‘Ik heb een eigen kapsalon. Zelf werk ik volop mee in de zaak en daarnaast heb ik 2 kapsters in dienst die allebei parttime werken. Ik moest op een gegeven moment de keuze maken; of de dames zelf in vaste dienst nemen óf een contract aanbieden via Payned’.

Arbeidsvoorwaarden minimaal gelijk

‘Bij Payned ben ik nog 2 jaar langer flexibel. Het was voor mij wel heel belangrijk dat de medewerkers er niet op achteruit zouden gaan. Dit is gelukkig niet het geval. Ze krijgen alle arbeidsvoorwaarden waar ze recht op hebben. Dat is ook wel zo eerlijk!

Verwachting
Ik had verwacht dat ik veel duurder uit zou zijn met payrolling. Dit viel ontzettend mee.
Ja, ik wil een vrijblijvend advies

Bovendien heb ik er nu een stuk minder werk mee. Voor mij was dit de doorslag om te kiezen voor payrolling.

De eerste contacten met Payned verliepen prettig, ze kwamen vrijblijvend over en dat was, zeker in het begin, belangrijk voor mij. Ik wilde eerst zelf onderzoeken hoe het in elkaar stak.

Payrolling is geschikt voor ondernemers die houden van gemak en de risico’s omtrent personeel graag willen uitbetsteden.

Ik heb het na laten kijken door mijn boekhouder en deze gaf ook aan dat Payned een betrouwbaar bedrijf is. Er zitten geen addertjes onder het gras. Helaas kom je dit bij veel bedrijven wel tegen en dat was voor mij ook een reden om alles goed uit te zoeken voor ik verdere stappen wilde nemen.