ICT onderneming

‘Het grote voordeel van payrolling is dat je nergens aan hoeft te denken, alles op het gebied van personeelsadministratie wordt voor je gedaan. Ik gebruik payrolling nu sinds juni 2010. Ik heb 1 medewerker in dienst genomen en de tweede volgde voor parttime’.

Waarom payrolling?
‘De risico’s worden afgedekt en de verzekeringen worden grotendeels geregeld. Ook regelingen zoals belastingvoordelen welke bijvoorbeeld 50+ werknemers hebben worden netjes en correct verwerkt’. ‘In mijn geval geef ik de medewerkers dus veel meer waarde dan wanneer ik ze zelf in dienst had genomen. Het is ideaal. Eigenlijk net inkopen. Je krijgt één factuur, die betaal je en voilà je administratie voor wat betreft personeel is weer gedaan’.
Ja, ik wil vrijblijvend advies

‘Je medewerkers hebben een cao, goede arbeidsvoorwaarden, een pensioen’.

Waarom Payned?
‘Rolf Tempelman, de eigenaar van Payned is 3 keer bij ons geweest. Elke keer nam hij ruim de tijd om alle onderdelen uit te leggen. De risico’s die afgedekt werden, de zakn die geregeld werden. Geduldig legde hij uit dat mijn medewerkers goed verzorgt zouden worden. door Payned met een eigen cao, rechten en plichten’. ‘Ik heb er zelf heel weinig werk aan. Elke week even op de website inloggen en de uren invullen. Klaar’.
Ja, ik wil vrijblijvend advies

‘Je medewerkers kunnen 2 keer per jaar hun vakantiegeld opvragen’