Ron – ICT onderneming

“Het grote voordeel van payrolling is dat je nergens aan hoeft te denken, alles op het gebied van personeelsadministratie wordt voor je gedaan”.

Waarom payrolling?ICT-

Ik gebruik payrolling nu sinds juni 2010. Ik heb 1 medewerker in dienst genomen en de tweede volgde voor parttime.

Het grote voordeel van payrolling is dat je nergens aan hoeft te denken; alles op het gebied van personeelsadministratie wordt voor je gedaan. De risico’s worden afgedekt en de verzekeringen worden grotendeels geregeld.

Ook regelingen zoals belastingvoordelen welke bijvoorbeeld 50+ werknemers hebben worden netjes en correct verwerkt.

”Je medewerker heeft een cao, goede arbeidsvoorwaarden, een pensioen…”

In mijn geval geef ik de medewerkers dus veel meer waarde dan wanneer ik ze zelf in dienst had genomen. Het is ideaal. Eigenlijk net inkopen. Je krijgt één factuur, die betaal je en voilà je administratie voor wat betreft personeel is weer gedaan.

Waarom Payned?

Rolf Tempelman, de eigenaar van Payned is 3 keer bij ons geweest. Elke keer nam hij ruim de tijd om alle onderdelen uit te leggen.

De risico’s die afgedekt werden, de zaken die geregeld werden. Geduldig legde hij uit dat mijn medewerkers goed verzorgt zouden worden door Payned met een eigen cao, rechten en plichten.

”Je medewerkers kunnen 2 keer per jaar hun vakantiegeld opvragen…”

Ik heb er zelf heel weinig werk aan. Elke week even op de website inloggen en de uren invullen. Klaar.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling