Roelof – Internetondernemer

“Met behulp van payrolling kunnen wij ons nog meer focussen op onze corebusiness”.

Waarom payrolling?

Als startende ondernemers vinden wij een groot voordeel van payrolling het werk dat zij omtrent de personeelsadministratie uit handen nemen. Wij raden voornamelijk startende ondernemers aan zich bij payrolling aan te sluiten.

Zo houden zij tijd over om hen onderneming goed van de grond te krijgen. Het inlenende personeel staat niet onder een vast contract.

”Het maakt ons erg flexibel betreft het werven van personeel”.

Waarom Payned?

Payrolling gebruiken wij sinds augustus 2011 om in eerste instantie een stukje werk uit handen te geven. Daarnaast is Payned gespecialiseerd in de volledige personeels- en salarisadministratie. Zodoende kunnen wij ons nog meer focussen op onze corebusiness. Overigens zitten ze dichtbij onze vestiging Nieuwleusen.

Dat wekt vertrouwen…

Daarnaast heeft Payned op internet een duidelijke en makkelijke website waarop je bijvoorbeeld de gewerkte uren kan invullen maar ook facturen kan downloaden etc. Verder ondervinden wij zelden tot nooit problemen met Payned. Daarom ook een 8 voor de dienstverlening.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling