‘Bij Payned is afspraak ook echt afspraak, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!’

Eigenaar telecomspecialist
‘Particulieren en bedrijven krijgen een persoonlijk advies op maat en de hoogste service. Het ontzorgen van de klant staat bij ons bovenaan. Hier ligt dan ook onze focus. Dat is de reden waarom wij hebben gekozen voor payrolling. Payned ontzorgt ons op het gebied van personeelszaken en zorgt voor overzicht’.
Neem contact op

Ontzorgen

‘We hebben gekozen voor payrolling omdat het past bij onze filosofie. Payned ontzorgt ondernemers op het gebied van personeel en wij ontzorgen onze klanten als telecomspecialist op het gebied van telecommunicatie. Daarnaast neemt Payned haar mobiele telefonie bij ons af. Een mooie wisselwerking toch?

Vakkundig

‘Ik zou payrolling aanbevelen bij andere ondernemers. Het werkt erg gemakkelijk en je weet vooraf exact wat een medewerker je per uur gaat kosten. Dat is ideaal om overzicht te genereren. Het grote voordeel bij Payned is dat we één contactpersoon hebben die alles voor ons regelt. Deze reageert altijd snel en vakkundig wanneer we vragen hebben. De lijnen zijn kort en ze denken in oplossingen i.p.v. problemen. Ik zie Payned als een externe afdeling personeelszaken’.

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten