Met payrolling besteed je de volledige werkgeversverantwoordelijkheid uit aan bijvoorbeeld Payned. Medewerkers die door Payned worden verloond, hebben een arbeidscontract van ons, maar blijven exclusief werken voor jou.

Flexibiliteit

Is er een cao voor je bedrijf van toepassing? Dan leven we die integraal na. Hierdoor is payrolling bij Payned geschikt voor flexibel én vast personeel.

Payrolling biedt ondernemers flexibiliteit, vooral doordat het werkgeversrisico bij ziekte van een medewerker wordt overgenomen. Ook het verlof van een medewerker, juridische ondersteuning bij een conflictoplossing en het naleven van de juridische verplichtingen vallen hieronder. MKB-ondernemers zijn hier heel erg mee geholpen.

Als je voor je medewerkers een ziekteverzuimverzekering afsluit, betaal je per medewerker een hoge premie en hier kan Payned bij helpen, want bij ziekte van een medewerker wordt er geen factuur gestuurd, dat is een enorme opluchting!

Over alle operationele zaken zoals het aannemen van personeel, werkplanning, instructies en verlof behoud je als ondernemer volledig de regie.

Passie voor ondernemen

De administratieve kosten voor een medewerker kunnen behoorlijk oplopen, zonder dat je dat in de gaten hebt. Als ondernemer is het daarom verstandig om deze risico’s uit te besteden.

Als ondernemer ben je een bedrijf gestart vanuit passie voor je vak. Het liefst heeft dat je 100% focus. Echter met het succes van je bedrijf komen een hoop extra verantwoordelijkheden. Eén van de belangrijkste is personeel.

Kies voor groei en stabiliteit met je eigen personeel, maar dan:

  • Beter; met een team van cao en arbeidsrechtdeskundigen
  • Eenvoudiger; één inkoopfactuur voor je volledige personeelsbeheer
  • Zonder Risico’s; door de werkgevers verantwoordelijkheid uit te besteden

Kortom, ook als MKB-ondernemer kun je beschikken over een externe afdeling personeelszaken die ook de belangrijkste werkgeversrisico’s van je overneemt.

Praktijkcase: Flexibiliteit voor mijn kapsalon

‘Ik heb 2 medewerkers in dienst. Toen ze 2 jaar bij mij in dienst waren, moest ik een keuze maken; het contract niet verlengen en afscheid nemen of de medewerker een vast contract aanbieden. Ik ben erg tevreden over beide kapsters en op het moment gaan de zaken erg goed, maar ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken. Payrolling van Payned was daarom een perfecte uitkomst voor mij. De medewerkers krijgen gewoon de arbeidsvoorwaarden waar ze recht op hebben vanuit de cao voor kappers’.

Externe afdeling personeelszaken

Er zijn behoorlijk wat zaken die in gang gezet moeten worden en contracten die afgesloten moeten worden met externe partijen om je medewerker te kunnen verlonen.

Regel je personeelszaken beter, eenvoudiger en zonder risico. Verloon je medewerker via Payned. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en je medewerker.

Wil je meer informatie hierover of weten waarom andere ondernemers voor Payned hebben gekozen, lees hier de verhalen. Of wil je meer informatie over payrolling, neem dan gerust contact met ons op.

Sinds april 2023 spring ik ‘s ochtends op de fiets om naar Payned te gaan.

Hier vervul ik de rol als assistent relatiebeheer. Ik ben begonnen met mijn eigen klantenportefeuille en daar hou ik de personeels-en salarisadministratie van bij. Ook krijgen we overdag veel telefoontjes met uiteenlopende vragen.  Het is interessant om voor de klanten en medewerkers vragen uit te zoeken en opdrachten voor ze uit te mogen voeren. Voor nu al veel afwisselende taken en ik ben benieuwd wat er in de toekomst allemaal nog bij gaat komen. Het is fijn om in dit gezellige team te mogen werken en elke dag leer ik ontzettend veel.

Sanne Kuiper

Relatiebeheer

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten