Steeds meer bedrijven ontdekken payrolling en iedere ondernemer heeft zijn eigen reden om het personeelsbeheer over te dragen. In de praktijkcases vertellen ondernemers waarom zij hebben gekozen voor payrolling van Payned. In deze praktijkcase vertelt een ondernemer met een kapsalon waarom zij is gaan payrollen.

Eigenaresse kapsalon
‘Ik heb 2 medewerkers in dienst. Toen ze 2 jaar bij me in dienst waren, moest ik een keuze maken; het contract niet verlengen en afscheid nemen of de medewerkers een vast contract aanbieden. Ik ben erg tevreden over beide kapsters en op het moment gaan de zaken erg goed, maar ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken. Payrolling van Payned was daarom een perfecte uitkomst voor mij. Ik kan m’n medewerkers tot 3 jaar lang flexibele contracten aanbieden en de medewerkers krijgen gewoon de arbeidsvoorwaarden waar ze recht op hebben vanuit de cao voor kappers’.

Flexibiliteit beperkt

Voor veel ondernemers is flexibiliteit belangrijk. Door de Wet Werk en Zekerheid is deze flexibiliteit behoorlijk beperkt. Wanneer je medewerkers zelf in dienst hebt, kun je hen nog maar 3 contracten voor bepaalde tijd aanbieden in een tijdsbestek van 3 jaar. Verleng je daarna? Dan heeft de medewerker recht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten hierover? Vraag dan eens vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten