Bijzonder voor baby & kids

‘Wij verkopen baby- en kinderkleding. Wij hebben té leuke stoere en ook lieve kinderkleding! Ook een uitgebreid assortiment aan lifestyle- en verzorgingsproducten, en cadeau-artikelen voor baby & kids & home. Payned heeft alle kennis in huis omtrent personeelszaken en daar zijn wij super blij mee’.

Waarom payrolling?
'Ik heb een stuk minder werk met de personeelszaken en het is voor mij erg belangrijk dat de medewerkers er niet op achteruit zouden gaan. Dit is gelukkig niet het geval. Voor mij was dit de doorslag om te kiezen voor payrolling'.
Ja, ik wil vrijblijvend advies

Waarom Payned

‘Via via ben ik in contact gekomen met Payned. Payned is een toegankelijk bedrijf en het eerste contact met Payned voelde goed. Het voordeel van Payned is dat ik een eigen vaste contactpersoon heb. Dat maakt het contact persoonlijk en direct’.