Is payrolling alleen voor flexibiliteit?

Bij payrolling denken veel ondernemers meteen aan flexibiliteit. Als ondernemer kun je medewerkers 3 contracten in 2 jaar tijd aanbieden. Bij Payned 6 in 4 jaar. Dit is natuurlijk ideaal, maar júist ook voor vaste medewerkers is payrolling heel interessant.

flexibel en vastHelaas is het niet bij ieder payrollbedrijf mogelijk ook je vaste medewerkers te payrollen. Bij Payned kan dit wel! Door onze eigen cao kunnen we complete personeelsbestanden overnemen. Payrolling bij Payned is dus niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor je vaste medewerkers.

Payrollen vaste medewerkers

Doorgaans loop je het meeste risico met je vaste personeel. Veel payrollbedrijven willen het risico van deze vaste medewerkers niet overnemen en kúnnen dit ook niet. Zij zijn alleen gericht op flexibiliteit.

Waarom kunnen veel payrollers dit niet en Payned wel?

Dit heeft te maken met de cao die het payrollbedrijf toepast. Veel payrollbedrijven hanteren de uitzend cao. Deze is gericht op flexibiliteit en niet geschikt voor het overnemen van vaste contracten. Payned heeft daarom een eigen bedrijfs-cao afgesloten. Deze cao verwijst voor alle primaire arbeidsvoorwaarden (loon, evt. reis- en verblijfkosten, toeslaguren, vakantiegeld en vakantiedagen, enz.) door naar de cao die op jouw onderneming van toepassing is. Dit zorgt ervoor dat Payned ook medewerkers die al een heel arbeidsverleden hebben opgebouwd, over kan nemen.

Naast flexibiliteit je volledige risico buiten de deur

Je kunt er voor kiezen om alleen je flexibele medewerkers te payrollen, maar wil je je volledige risico buiten de deur houden, dan is het verstandig om je volledige personeelsbestand via payrolling te verlonen.

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening in een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling