Freddy – telecomspecialist Wolvega

‘Particulieren en bedrijven krijgen een persoonlijk advies op maat en de hoogste service. Het ontzorgen van de klant staat bij ons bovenaan. Hier ligt dan ook onze focus. Dat is de reden waarom wij hebben gekozen voor payrolling. Payned ontzorgt ons op het gebied van personeelszaken en zorgt voor overzicht’

IMG_1914Freddy werkt sinds 2010 samen met Payned. ‘We hebben gekozen voor payrolling omdat het past bij onze filosofie. Payned ontzorgt ondernemers op het gebied van personeel en wij ontzorgen onze klanten als telecomspecialist op het gebied van telecommunicatie.

Daarnaast neemt Payned haar mobiele telefonie af bij ons. Een mooie wisselwerking toch?

Overzicht

Ik zou payrolling aanbevelen bij andere ondernemers. Het werkt erg gemakkelijk en je weet vooraf exact wat een medewerker je per uur gaat kosten. Dat is ideaal om overzicht te genereren.

Het grote voordeel bij Payned is dat we één contactpersoon hebben die alles voor ons regelt. Deze reageert altijd snel en vakkundig wanneer we vragen hebben. De lijnen zijn kort en ze denken in oplossingen i.p.v. problemen. Ik zie Payned als een externe afdeling personeelszaken.

Bij Payned is afspraak ook echt afspraak, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen!’

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling