Erika – Eigenaar restaurant

“Elke week de uren doorgeven en alles wordt verder geregeld”.

Waarom payrolling?paynedportretten-140

Ik gebruik payrolling sinds ik in 2009  mijn restaurant heb geopend. Mijn argument om payrolling te gebruiken was vooral het gemak daarvan.

Elke week de uren doorgeven en alles wordt geregeld. Ook voor alle vragen die de werknemers hebben kan je ze gewoon doorsturen naar Payned.

”Ik zou het andere ondernemers aanraden omdat nog altijd gemak de mens dient”.

Waarom Payned?

Ik heb gekozen voor Payned omdat ik eigenaren van Payned al kende en de lijnen dus kort waren.

Vooral omdat wij net startten met ons nieuwe restaurant ben je met veel dingen druk en is het zeer gunstig dat je je geen zorgen hoeft te maken over een juiste verloning van de medewerkers.

”Voor zover ik weet verloopt de verloning altijd juist en tijdig wat ik persoonlijk zeer belangrijk vind”.

Wanneer ik met het doorgeven van de uren iets wil weten word ik altijd snel en netjes geholpen wat zeer prettig is zodat ik mij snel weer op andere zaken kan concentreren.

Ik geef dan ook een 8.5 voor de dienstverlening. Correct en vertrouwd zijn dan ook de woorden waarmee ik Payned wil omschrijven.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling