Lifestyle mode & wonen

‘Ik heb een mode & wonen winkel. Het is een gezellige lifestyle winkel met een assortiment waar alle vrouwen gek op zijn! De laatste mode, woonaccessoires en leuke cadeau artikelen. Met payrolling ben je langer flexibel, heb je nergens gedoe meer mee en loop je geen risico. Medewerkers stellen me wel eens vragen over contracten, lonen. Gelukkig helpt Payned mij daarbij.’

Waarom Payned?
‘Via via ben ik bij Payned terecht gekomen. Tot op heden maakt Payned mijn verwachtingen helemaal waar. Het contact met Payned is altijd erg plezierig'.
Ja, ik wil vrijblijvend advies

Waarom payrolling?

‘Payrolling is geschikt voor ondernemers die houden van gemak en de risico’s omtrent personeel graag willen uitbesteden.
Payned is een jong, leuk bedrijf; prettig om mee samen te werken’!