Bij Payned betaal je minder premie voor je zorgverzekering!

Ben je als werknemer in dienst bij Payned en heb je een zorgverzekering lopen bij Menzis, de Amersfoortse, ONVZ, De Goudse, Delta Lioyd of Stad Holland? Dan kom je bij Payned in aanmerking voor collectiviteitskorting.

Collectieve zorgverzekering

Payned heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met TwenteCollectief. Onder deze verzekeringen vallen bovenstaande zorgverzekeraars. Met deze verzekering kunnen wij jou als werknemer een korting aanbieden op de premie die je betaalt. Deze korting kan oplopen tot wel 10%. En dat terwijl er inhoudelijk niets verandert qua dekking. Je kunt dit toepassen voor je hele gezin. Dit scheelt al vaak zo’n € 20,- in de maand. Gemakkelijk geld verdienen toch?

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hiervoor moet doen is een mail sturen naar backoffice@rvoassurantien.nl. Je geeft hierin aan dat je graag wilt weten of je recht hebt op de korting. Zij zullen dan een aantal gegevens van je vragen en dit checken en eventueel in orde maken. Op de website kun je ook je vergoedingen en dekkingen vergelijken. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Zodra je bent overgestapt, ontvang je een nieuwe polis en kan je zien dat er inhoudelijk niets veranderd is. Je betaalt alleen een lagere premie.

Ben je op dit moment niet aangesloten bij 1 van deze zorgverzekeringen? Dan kun je overwegen om over te stappen.

Als je al verzekerd bent bij 1 van bovenstaande zorgverzekeraars dan hoef je niet te wachten tot een nieuw kalenderjaar. De wijziging kan tussentijds doorgevoerd worden.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Gerelateerde blogs

_DSF8137
Sander Schaeffer

Sinds mei 2019 bekleed ik de functie van ‘hoofd relatiebeheer’ bij Payned. Naast de taken die ik als relatiebeheerder blijf doen is mijn hoofdtaak als leidinggevende van de afdeling het creëren van de juiste werkomstandigheden, dus ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk effectief en efficiënt kunnen en vooral blijven doen. Hiervoor heb ik in 2020 een opleiding gevolgd en met succes afgerond. Daarnaast fungeer ik als vraagbaak voor mijn collega’s en ondersteun ik hun waar nodig. Deze werkzaamheden vergen extra tijd en aandacht, maar geven tegelijkertijd ook meer diepgang in dagelijkse werk.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling