Bij Payned betaal je minder premie voor je zorgverzekering!

Ben je als werknemer in dienst bij Payned en heb je een zorgverzekering lopen bij Menzis, de Amersfoortse, ONVZ, De Goudse, Delta Lioyd of Stad Holland? Dan kom je bij Payned in aanmerking voor collectiviteitskorting.

Collectieve zorgverzekering

Payned heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met TwenteCollectief. Onder deze verzekeringen vallen bovenstaande zorgverzekeraars. Met deze verzekering kunnen wij jou als werknemer een korting aanbieden op de premie die je betaalt. Deze korting kan oplopen tot wel 10%. En dat terwijl er inhoudelijk niets verandert qua dekking. Je kunt dit toepassen voor je hele gezin. Dit scheelt al vaak zo’n € 20,- in de maand. Gemakkelijk geld verdienen toch?

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hiervoor moet doen is een mail sturen naar backoffice@rvoassurantien.nl. Je geeft hierin aan dat je graag wilt weten of je recht hebt op de korting. Zij zullen dan een aantal gegevens van je vragen en dit checken en eventueel in orde maken. Op de website kun je ook je vergoedingen en dekkingen vergelijken. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Zodra je bent overgestapt, ontvang je een nieuwe polis en kan je zien dat er inhoudelijk niets veranderd is. Je betaalt alleen een lagere premie.

Ben je op dit moment niet aangesloten bij 1 van deze zorgverzekeringen? Dan kun je overwegen om over te stappen.

Als je al verzekerd bent bij 1 van bovenstaande zorgverzekeraars dan hoef je niet te wachten tot een nieuw kalenderjaar. De wijziging kan tussentijds doorgevoerd worden.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Gerelateerde blogs

_DSF3959
Sander Schaeffer

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam als relatiebeheerder bij Payned. Het verzorgen van de gehele personeels- en salarisadministratie is een hele uitdagende taak, maar gelukkig ga ik geen uitdaging uit de weg.

Sinds kort ben ik hoofd relatiebeheerder bij Payned. Tezamen met mijn collega’s wordt er voor een soepel proces gezorgd rond de gehele administratie en lossen wij de meest uiteenlopende vraagstukken op. Ik schakel tussen de klanten en de werknemers en bouw ik met beide partijen een duurzame en prettige band op. En juist dat afwisselende contact geeft die extra diepgang in het werk.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling