De voordelen van payrolling

Iedere ondernemer heeft zo z’n eigen redenen om wel/niet te kiezen voor payrolling. Er zijn veel voordelen van payrolling. Een aantal belangrijke voordelen lichten we hieronder toe.

De voordelen:

Gemak

Eén van de voordelen wanneer je kiest voor payrolling, is dat het zorgt voor veel gemak. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelszaken, maar je kunt je volledig focussen op datgene wat je het liefst doet; ondernemen! Dit zorgt voor een behoorlijke tijdsbesparing. Ook ben je in één keer af van alle facturen en aangifteformulieren van instanties als de Belastingdienst, diverse verzekeraars, het UWV, de arbodienst, etc.

Beperking van de risico’s

Bij payrolling worden je arbeidsrechtelijke risico’s overgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loondoorbetaling bij ziekte. Wanneer een medewerker ziek is, moet je deze soms jarenlang doorbetalen. Daarnaast kunnen er kosten bijkomen van een re-integratie en een Arbo arts.

Ook het verlof van de medewerkers, juridische ondersteuning bij een conflictoplossing en het naleven van juridische verplichtingen vallen hieronder.

Overzicht kosten

Met payrolling heb je goed overzicht in de kosten. Je ontvangt periodiek één factuur voor de complete personeels- en salariskosten. Geen kosten meer achteraf dus. Dit zorgt voor financieel overzicht en is ideaal voor je personeelsplanning.

Professionele partner personeelszaken

Jij en je medewerkers kunnen een beroep doen op een professionele partner die zich heeft gespecialiseerd in personeelsvraagstukken. Je kunt ons zien als een externe afdeling personeelszaken.

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening in een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde blogs

_DSF8192
Sharona Laurier

Sinds 2019 ben ik management assistent bij Payned payrolling.

Als management assistent ben ik een duizendpoot en probeer ik mijn collega’s zoveel mogelijk te ondersteunen en mee te denken, maar vooral vooruit te denken. Ik richt me onder andere op agendabeheer, voorbereiden van vergaderingen, notuleren en het coördineren en faciliteren van bijeenkomsten.

Voor het plannen van een afspraak, neem gerust contact op 0522 – 746 746.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling