Waarom Payned payrolling?

Voor als u op zoek bent naar een betrokken partner in payrolling. Beperking van risico’s en een administratieve lastenverlichting spreekt iedere ondernemer aan, maar niet tegen elke prijs.  Goed werkgeverschap en zorgvuldigheid voor uw medewerkers gaan voorop.

Eerlijk over payrollen

“Dankzij Payned heb ik durven groeien.  Payned is als een coach voor de ondernemer.  Veel branchekennis en een sterke ondernemersgeest.  Daar heb je wat aan.” – B. van ’t Hooge – IT Bedrijf

De ene payroller is de andere niet. Dat weet u inmiddels, en daarom kiest u voor Payned payrolling.

 • Een eigen cao. Eén voor al uw medewerkers (dus niet alleen de ‘risicolozen’)

  Payned beschikt over een eigen cao. Dus eerlijke, gunstige arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers en niet alleen geschikt voor uw flexkrachten/parttimers (de ‘risicolozen’) zoals het geval is bij een uitzend cao. Zo profiteert u het meest van payrolling.

  Wij kunnen dus wel uw volledige personeelsbestand overnemen, inclusief de groep waar u doorgaans zelf het grootste risico loopt: uw vaste medewerkers.

 • Een correcte afhandeling van beloningen en toeslagen voor uw branche

  Goed werkgeverschap is belangrijk. Daar hoort ook een correcte verwerking van de beloning en toeslagen bij waarop uw medewerkers recht hebben. Beloningen en toeslagen vermeld in de voor uw organisatie geldende cao.

  Payned is zich daarvan bewust. Dankzij haar eigen cao (waarbinnen die van u past) draagt zij zorg voor een correcte en juiste afwikkeling.

 • Onderhoud periodiek contact met uw zieke medewerker

  De gezondheid van uw medewerker is belangrijk. Goed contact in een periode van ziekte tussen alle betrokken partijen is daarom van groot belang. Zo wordt de terugkeer van uw medewerker bespoedigd. Daar heeft iedereen baat bij.

  Payned onderhoudt periodiek het contact met uw zieke medewerker en stelt al het nodige in werking om een snelle terugkeer mogelijk te maken.

 • Volledige doorbetaling bij ziekteverzuim aan de medewerker (niet via UWV)

  Payrollen betekent ‘ontzorgen’. Wij nemen dus onze verantwoordelijkheid en betalen bij ziekte de medewerker volledig door. Dit in tegenstelling tot payrollers die werken op basis van een uitzend cao. Die ‘passen het verschil bij’ op het bedrag dat door het UWV wordt uitgekeerd.

  Het detail? Betalingen via het UWV laten soms lang op zich wachten.

 • NEN 4400-1 Gecertificeerd en verklaring van ‘Goed Betalingsgedrag’

  Payrollen is niet helemaal zonder risico’s. Vanuit de Wet Ketenaansprakelijkheid blijft u zelf verantwoordelijk voor de afdracht van belastingen en sociale verzekeringspremies. Wanneer uw payroller op dit punt tekort schiet loopt u het risico tweemaal te moeten afdragen.

  Dat wilt u niet!

  Payned is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarmee is bij herhaaldelijke controle aangetoond dat Payned tijdig haar premies en belastingen afdraagt. Onze tijdige betalingen worden nog eens extra benadrukt met de verklaring van ‘Goed Betalingsgedrag’, van de Belastingdienst.

 • Heldere, overzichtelijke payroll tarieven. Geen verborgen kosten.

  Wij schermen niet met lage/goedkope ‘vermenigvuldigingsfactoren’, dat heeft geen zin. Waar het om draait? Het uiteindelijke factuurbedrag.Payned werkt met heldere overzichtelijke payroll tarieven.

  Doe de test en vraag eens een proefberekening aan voor één of enkele medewerkers van u.

 • Eén aanspreekpunt. Uw eigen ervaren payroll adviseur. Gratis.

  Payned werkt alleen met ervaren/opgeleide adviseurs. Zij hebben kennis van uw branche en cao, en denken met u mee. Gratis! Ook nadat u opdrachtgever bent geworden van Payned.

Direct weten wat payrolling voor u betekent? Neem contact met ons op voor een gratis payroll adviesgesprek.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling