In de praktijkcases vertellen ondernemers waarom zij hebben gekozen voor payrolling van Payned. Mode & wonen, Yvette vertelt waarom zij is gaan payrollen en wat dit voor haar heeft opgeleverd.

Reden
Naast het gemak wat Yvette ervaart, besteed zij ook de risico’s uit van het in dienst hebben van personeel. ‘Voor mij als kleine ondernemer is dit risico te groot, het is een prettig idee dat de risico’s van het in dienst hebben van personeel nu bij Payned liggen.
Neem contact op

‘Ik heb een mode & wonen winkel. Het is een gezellige lifestyle winkel met een assortiment waar alle vrouwen gek op zijn! De laatste mode, woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Met payrolling ben je langer flexibel, heb je nergens gedoe meer mee en loop je geen risico. Medewerkers stellen me wel eens vragen over contracten, lonen. Gelukkig helpt Payned mij daarbij.’

Gemak dient de mens

‘Payned is geschikt voor ondernemers die houden van gemak en de risico’s omtrent personeel graag willen uitbesteden. Payned is een jong, leuk bedrijf; prettig om mee samen te werken’!

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Sander Bennink

Commercieel directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten