Veel ondernemers denken dat payrolling alleen interessant is voor ondernemers die een paar medewerkers in dienst hebben. Maar ook voor grotere bedrijven, is payrolling uitermate geschikt. Het biedt overzicht en het verkleind je ondernemersrisico aanzienlijk.

(Financieel) overzicht grotere bedrijven

Waarschijnlijk heb je een aantal vaste medewerkers in dienst en een aantal oproepkrachten. Af en toe zal er wisseling zijn in het personeelsbestand. Telkens moet je de medewerkers die weggaan bij allerlei instanties afmelden en de nieuwe medewerkers weer aanmelden. Wanneer je zaken doet met Payned, regelen wij dit allemaal voor je. Eén telefoontje en het wordt geregeld.

Daarnaast zorgt payrolling voor financieel overzicht. Je weet vooraf exact wat een medewerker kost wanneer ze werken. Je rekent per gewerkt uur af met alle directe en indirecte personeelskosten. Dat zorgt voor duidelijkheid en overzicht.
Is één van de medewerkers ziek of met vakantie? Dan stoppen je personeelskosten en betalen wij de medewerker 100% door. Zo heb je maximaal 47 weken personeelskosten bij payrolling.

Complete personeelsbestand

Zowel medewerkers die al jaren bij je in dienst zijn als medewerkers die een flexibel contract hebben, kun je bij Payned op de payroll zetten.

Medewerkers die nu een vast contract hebben, krijgen dat bij ons ook gewoon. Medewerkers die nu een flexibel contract hebben, krijgen van Payned ook een flexibel contract aangeboden. Voor hen verandert er dus niets.

Je kunt de medewerkers bij Payned tot 3 jaar lang flexibele contracten aanbieden. Wil je de medewerkers eerder een vast contract aanbieden? Geen probleem, daar blijf je zelf over beslissen.

Veel payrollbedrijven nemen alleen je flexibele medewerkers over. Zonde vinden wij, want dan houd je het grootste risico zelf binnen de deur.

Ook voor grotere bedrijven is payrolling dus erg interessant. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek aan!

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.

Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Bel mij op 0522-746 746 of neem contact op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten