Payroll voor grotere bedrijven

Veel ondernemers denken dat payrolling alleen interessant is voor ondernemers die een paar medewerkers in dienst hebben. Maar ook voor grotere bedrijven, is payrolling uitermate geschikt. Het biedt overzicht, je kunt profiteren van meer flexibiliteit en het verkleind je ondernemersrisico aanzienlijk.

(Financieel) overzicht

Waarschijnlijk heb je een aantal vaste medewerkers in dienst en een aantal oproepkrachten. Af en toe zal er wisseling zijn in het personeelsbestand. Telkens moet je de medewerkers die weggaan bij allerlei instanties afmelden en de nieuwe medewerkers weer aanmelden. Wanneer je zaken doet met Payned, regelen wij dit allemaal voor je. Eén telefoontje en het wordt geregeld.

Daarnaast zorgt payrolling voor financieel overzicht. Je weet vooraf exact wat een medewerker kost wanneer ze werken. Je rekent per gewerkt uur af met alle directe en indirecte personeelskosten. Dat zorgt voor duidelijkheid en overzicht.
Is één van de medewerkers ziek of met vakantie? Dan stoppen je personeelskosten en betalen wij de medewerker 100% door. Zo heb je maximaal 47 weken personeelskosten bij payrolling.personeel-wat-kost-dat

Complete personeelsbestand

Zowel medewerkers die al jaren bij je in dienst zijn als medewerkers die een flexibel contract hebben, kun je bij Payned op de payroll zetten.

Medewerkers die nu een vast contract hebben, krijgen dat bij ons ook gewoon. Medewerkers die nu een flexibel contract hebben, krijgen van Payned ook een flexibel contract aangeboden. Voor hen verandert er dus niets.

Wel heb je als werkgever meer mogelijkheden m.b.t. de flexibiliteit die je medewerkers kunt bieden. Zo kun je medewerkers bij Payned tot 4 jaar lang flexibele contracten aanbieden. Wil je de medewerkers eerder een vast contract aanbieden? Geen probleem, daar blijf je zelf over beslissen.

Veel payrollbedrijven nemen alleen je flexibele medewerkers over. Zonde vinden wij, want dan houd je het grootste risico zelf binnen de deur.

Ook voor grotere bedrijven is payrolling dus erg interessant. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek aan!

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling