Ondernemen met personeel, Payned helpt!

Met payrolling besteed je de volledige werkgeversverantwoordelijkheid uit aan een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Payned bijvoorbeeld. Als ondernemer blijf je gewoon beschikken over je eigen (vaste) ploeg. Denk ook aan het juridisch werkgeverschap uitbesteden. Hiermee gaat payrolling een stuk verder dan de traditionele salarisadministratie.

Medewerkers die door Payned worden verloond, hebben een arbeidscontract van ons, maar blijven exclusief werken voor jou. Is er een cao voor je bedrijf van toepassing? Dan leven we die integraal na. Hierdoor is payrolling bij Payned geschikt voor flexibel én vast personeel.

Over alle operationele zaken zoals het aannemen van personeel, werkplanning, instructies en verlof behoud je als ondernemer volledig de regie.

Ondernemen vanuit passie

Niet alleen de administratieve lastenverlichting maar ook de zekerheid dat er bij ziekte van een medewerker geen factuur gestuurd wordt is een opluchting. Als ondernemer is het daarom verstandig om deze risico’s uit te besteden.

Als ondernemer ben je een bedrijf gestart vanuit passie voor je vak. Het liefst heeft dat je 100% focus. Echter met het succes van je bedrijf komen een hoop extra verantwoordelijkheden. Eén van de belangrijkste is personeel.

Kies voor groei en stabiliteit met je eigen personeel, maar dan:

 • Beter; met een team van cao en arbeidsrechtdeskundigen
 • Eenvoudiger; één inkoopfactuur voor je volledige personeelsbeheer
 • Zonder Risico’s; door de werkgevers verantwoordelijkheid uit te besteden

Kortom, ook als MKB ondernemer kun je beschikken over een externe afdeling personeelszaken die ook de belangrijkste werkgeversrisico’s van je overneemt.

Externe afdeling personeelszaken

Het lijkt bij payrolling een beetje alsof je als MKB ondernemer ineens de beschikking hebt over een professionele afdeling personeelszaken. Met daarin alle specialismen die je maar kunt bedenken. Werk je als ondernemer veelal mee op de werkvloer? Grote kans dat je één van onderstaande zaken wel eens bent vergeten:

 • Het aanzeggen van een contract. Dit moet één maand voordat het contract afloopt. Doe je dat niet? Dan heeft de medewerker recht op een extra vergoeding.
 • Urenaanbod, werk je met oproepkrachten zonder vaste uren? Dan moeten deze medewerkers na een jaar verplicht vaste uren aangeboden krijgen. Dit op basis van de uren die ze gemiddeld hebben gewerkt.
 • Melden van een zieke medewerker bij de verzuimverzekeraar
 • Loonsverhoging doorvoeren
 • Subsidies
 • Cao wijzigingen

Er zijn behoorlijk wat zaken die in gang gezet moeten worden en contracten die afgesloten moeten worden met externe partijen om je medewerker te kunnen verlonen. Regel je personeelszaken beter, eenvoudiger en zonder risico. Verloon je medewerker via Payned. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en je medewerker.

Wil je meer informatie hierover of weten wat Payned voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

_DSF7984
Sander Bennink

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Gerelateerde blogs

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

 • NEN 4400-1 gecertificeerd
 • Heldere payroll tarieven
 • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2022 Payned payrolling