Veel ondernemers en medewerkers zijn gewend aan een maandverloning. Maar is dat wel zo gunstig? Bij Payned worden de medewerkers per 4 weken uitbetaald. Hieronder leggen we uit waarom.

Maandverloning of vierwekenverloning; wat is het verschil?

Bij een maandverloning betaal je iedere maand op een vaste dag je personeelskosten. Dit lijkt overzichtelijk maar toch is dat niet het geval.

De ene maand telt meer dagen dan de andere. Dat betekent dat de medewerkers de ene maand meer dagen en dus meer uren werken dan de andere. Op die manier kun je lastig uitrekenen wat een productief uur van een medewerker je kost.

Daarom een vierwekenverloning bij Payned!

Bij Payned betaal je iedere 4 weken de productieve uren van de medewerker. Wanneer een medewerker ziek is of met vakantie gaat, heb je die periode geen kosten en betalen wij de medewerker door.

Het totaal op jaarbasis blijft hetzelfde als bij een maandverloning. Echter is het nu verdeeld over 13 perioden in plaats van 12.

Sinds april 2023 spring ik ‘s ochtends op de fiets om naar Payned te gaan.

Hier vervul ik de rol als assistent relatiebeheer. Ik ben begonnen met mijn eigen klantenportefeuille en daar hou ik de personeels-en salarisadministratie van bij. Ook krijgen we overdag veel telefoontjes met uiteenlopende vragen.  Het is interessant om voor de klanten en medewerkers vragen uit te zoeken en opdrachten voor ze uit te mogen voeren. Voor nu al veel afwisselende taken en ik ben benieuwd wat er in de toekomst allemaal nog bij gaat komen. Het is fijn om in dit gezellige team te mogen werken en elke dag leer ik ontzettend veel.

Sanne Kuiper

Relatiebeheer

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten