Infographic: maandverloning vs. 4 wekenverloning

Veel ondernemers en medewerkers zijn gewend aan een maandverloning. Maar is dat wel zo gunstig? Bij Payned worden de medewerkers per 4 weken uitbetaald. Hieronder leggen we uit waarom.

Maandverloning of vierwekenverloning; wat is het verschil?

Bij een maandverloning betaal je iedere maand op een vaste dag je personeelskosten. Dit lijkt overzichtelijk maar toch is dat niet het geval.

De ene maand telt meer dagen dan de andere. Dat betekent dat de medewerkers de ene maand meer dagen en dus meer uren werken dan de andere. Op die manier kun je lastig uitrekenen wat een productief uur van een medewerker je kost.

Daarom een vierwekenverloning bij Payned!

Bij Payned betaal je iedere 4 weken de productieve uren van de medewerker. Wanneer een medewerker ziek is of met vakantie gaat, heb je die periode geen kosten en betalen wij de medewerker door.

Het totaal op jaarbasis blijft hetzelfde als bij een maandverloning. Echter is het nu verdeeld over 13 perioden in plaats van 12.

Gerelateerde blogs

_DSF7984
Sander Bennink

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling