Jaaropgaaf voor je aangifte inkomstenbelasting?

Je jaaropgaaf heb je veelal aan het begin van het nieuwe jaar nodig om de aangifte inkomstenbelasting te (laten) verzorgen.

Bij een payrollbedrijf wordt de jaaropgaaf direct na afloop van een kalenderjaar al beschikbaar gesteld aan de medewerkers. Zo ook bij Payned. In deze blog lees je een korte toelichting voor de medewerkers die op de payroll staan bij Payned.

Waar vind je de jaaropgaaf?

De jaaropgaaf vind je ieder jaar vanaf 2 januari op dezelfde plek waar je ook je loonstrookjes kunt bekijken en downloaden. Ga naar de HelloFlex portal van Payned payrolling en log in met de gegevens die je hebt ontvangen bij je indiensttreding bij Payned.

Downloaden of opslaan

Je hebt nu de mogelijkheid om het pdf bestand te downloaden en op te slaan op je eigen computer of om deze direct uit te printen.

Inloggegevens vergeten?

Geen probleem, klik op ‘wachtwoord vergeten’ of neem contact op met je desbetreffende relatiebeheerder. Je kunt hiervoor bellen naar 0522 – 746 746 of een e-mail sturen naar info@payned.nl.

Wil je meer weten over je jaaropgaaf? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde blogs

_DSF7984
Sander Bennink

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling