Personeel is het hart van je bedrijf en daar ben je als werkgever zuinig op. Door te payrollen ben je van een hoop ondernemers zorgen verlost. Bij Payned zorgen we voor een beperking van jouw risico’s en voor de administratieve lasten.

Voordelen voor zowel werkgever als medewerker

Medewerker(s):

Voor medewerker(s) wordt door een deskundig payrollbedrijf altijd van tevoren uitgezocht hoe de arbeidsvoorwaarden zich verhouden. Een medewerker mag er niet op achteruit gaan, de voorwaarden moeten minimaal gelijk zijn. Standaard zijn in onze beleving een correcte verloning, stipte uitbetaling van het salaris, naleving van de geldende cao, een uitstekend pensioen, etc.

Werkgever:

Bij goede payrollbedrijven zijn de tarieven all-inclusive. Dat wil zeggen dat alle kosten van personeel verwerkt zitten in één duidelijk en helder uurtarief. Vooraf dus tot op twee cijfers achter de komma nauwkeurig weten wat jouw mensen kosten. Neem daarbij het feit dat je met payrolling geen eigen risico meer hebt bij ziekte, geen verzuimverzekering meer nodig hebt, juridische conflicten voor jou worden afgehandeld en het payrollbedrijf je optimaal adviseert op het gebied van personeel. Dan is de stap snel gezet.

Neem contact op
Is payrolling duur?
Doordat je bij Payned per gewerkt uur afrekent met alle kosten van het in dienst hebben van personeel, heb je duidelijk overzicht in je kosten. Gemiddeld is payrolling tussen de 2 en de 4% duurder dan zelf verlonen.
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Kiezen voor Payned!

De ondernemers die met Payned samenwerken doen dat om de personeelszaken beter te regelen. Veelal zijn dit MKB’ers die zelf keihard meewerken in de zaak en ervan doordrongen zijn dat ze zelf niet overal verstand van kunnen hebben. Om zeker te weten dat alles goed geregeld wordt, zonder dat ze hier zelf nog naar om hoeven te kijken, laten ze het personeelsbeheer uitvoeren door Payned.

Wil je meer informatie over payrolling? Vraag dan eens vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als relatiebeheerder bij Payned. De eerste periode had ik vooral een ondersteunde rol voor mijn collega’s. Ik hielp hun waar nodig met hun dagelijkse werkzaamheden. Vervolgens ben ik in februari 2019 lid geworden van het team verzuim.  Alles wat te maken heeft met een medewerker welke arbeidsongeschikt is, komt op deze afdeling voorbij. Elke medewerker is anders en daardoor is elke ziekmelding uniek.
Sinds mei 2019 heb ik mijn eigen klantenbestand gekregen met bedrijven in verschillende branches waarvoor ik de personeel- en salarisadministratie verzorg. Het persoonlijk contact met de ondernemers en hun medewerkers vind ik erg leuk en ze kunnen met al hun vragen bij mij terecht.

Manouk Oort

Relatiebeheer en verzuimbegeleiding

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten