Is payrolling geschikt voor mij?

Personeel is het hart van je bedrijf en daar ben je als werkgever zuinig op. Door te payrollen ben je van een hoop ondernemers zorgen verlost.

Bij Payned zorgen we voor een beperking van jouw risico’s en voor de administratieve lasten.

Voordelen voor zowel werkgever als medewerker

Medewerker(s):

Voor medewerker(s) wordt door een deskundig payrollbedrijf altijd van tevoren uitgezocht hoe de arbeidsvoorwaarden zich verhouden. Een medewerker mag er niet op achteruit gaan, de voorwaarden moeten minimaal gelijk zijn. Standaard zijn in onze beleving een correcte verloning, stipte uitbetaling van het salaris, naleving van de geldende cao, een uitstekend pensioen, etc.

Werkgever:

Bij goede payrollbedrijven zijn de tarieven all-inclusive. Dat wil zeggen dat alle kosten van personeel verwerkt zitten in één duidelijk en helder uurtarief. Vooraf dus tot op twee cijfers achter de komma nauwkeurig weten wat jouw mensen kosten. Neem daarbij het feit dat je met payrolling geen eigen risico meer hebt bij ziekte, geen verzuimverzekering meer nodig hebt, juridische conflicten voor jou worden afgehandeld en het payrollbedrijf je optimaal adviseert op het gebied van personeel. Dan is de stap snel gezet.

Is payrolling duur?

Doordat je bij Payned per gewerkt uur afrekent met alle kosten van het in dienst hebben van personeel, heb je duidelijk overzicht in je kosten. Gemiddeld is payrolling tussen de 2 en de 4% duurder dan zelf verlonen.

Kiezen voor Payned!

De ondernemers die met Payned samenwerken doen dat om de personeelszaken beter te regelen. Veelal zijn dit MKB’ers die zelf keihard meewerken in de zaak en ervan doordrongen zijn dat ze zelf niet overal verstand van kunnen hebben. Om zeker te weten dat alles goed geregeld wordt, zonder dat ze hier zelf nog naar om hoeven te kijken, laten ze het personeelsbeheer uitvoeren door Payned.

Wil je meer informatie over payrolling? Vraag dan eens vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

 

Gerelateerde blogs

_DSF8137
Schander Schaeffer

Sinds mei 2019 bekleed ik de functie van ‘hoofd relatiebeheer’ bij Payned. Naast de taken die ik als relatiebeheerder blijf doen is mijn hoofdtaak als leidinggevende van de afdeling het creëren van de juiste werkomstandigheden, dus ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk effectief en efficiënt kunnen en vooral blijven doen. Hiervoor heb ik in 2020 een opleiding gevolgd en met succes afgerond. Daarnaast fungeer ik als vraagbaak voor mijn collega’s en ondersteun ik hun waar nodig. Deze werkzaamheden vergen extra tijd en aandacht, maar geven tegelijkertijd ook meer diepgang in dagelijkse werk.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2022 Payned payrolling