Graag willen wij voorkomen dat er misverstanden ontstaan zoals het overmaken van geld op een onjuist bankrekeningnummer of het bezorgen van post op een onjuist adres. Mocht er een wijziging plaatsvinden omtrent je adres, telefoonnummer of bankrekeningnummer, dan vragen wij je dit tijdig aan ons door te geven.

Wijzigingen doorgeven

Vaak wordt het vergeten om wijzigingen door te geven, waardoor er helaas misverstanden kunnen ontstaan. Je kunt dit doorgeven door een e-mail te sturen naar info@payned.nl of je relatiebeheerder. Ook kan je hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0522-746 746. Voor het doorgeven van een wijziging in je bankgegevens dien je het wijzigingsformulier rekeningnummer (IBAN) in te vullen. Mocht je een andere wijziging aan ons door willen geven of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Sinds mei 2019 bekleed ik de functie van ‘hoofd relatiebeheer’ bij Payned. Naast de taken die ik als relatiebeheerder blijf doen is mijn hoofdtaak als leidinggevende van de afdeling het creëren van de juiste werkomstandigheden, dus ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk effectief en efficiënt kunnen en vooral blijven doen. Hiervoor heb ik in 2020 een opleiding gevolgd en met succes afgerond. Daarnaast fungeer ik als vraagbaak voor mijn collega’s en ondersteun ik hun waar nodig. Deze werkzaamheden vergen extra tijd en aandacht, maar geven tegelijkertijd ook meer diepgang in dagelijkse werk.

 

Sander Schaeffer

Hoofd relatiebeheer

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten