Geef wijzigingen en andere urgente informatie tijdig aan ons door

Graag willen wij voorkomen dat er misverstanden ontstaan zoals het overmaken van geld op een onjuist bankrekeningnummer of het bezorgen van post op een onjuist adres. Mocht er een wijziging plaatsvinden omtrent je adres, telefoonnummer of bankrekeningnummer, dan vragen wij je dit tijdig aan ons door te geven.

Verhuisdozen.png

Wijzigingen doorgeven

Vaak wordt het vergeten om wijzigingen door te geven, waardoor er helaas misverstanden kunnen ontstaan.

Je kunt dit doorgeven door een e-mail te sturen naar info@payned.nl of je relatiebeheerder. Ook kan je hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0522-746 746.

Voor het doorgeven van een wijziging in je bankgegevens dien je het wijzigingsformulier rekeningnummer (IBAN) in te vullen.

Mocht je een andere wijziging aan ons door willen geven of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

_DSF7973
Manouk Oort

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als relatiebeheerder bij Payned. De eerste periode had ik vooral een ondersteunde rol voor mijn collega’s. Ik hielp hun waar nodig met hun dagelijkse werkzaamheden. Vervolgens ben ik in februari 2019 lid geworden van het team verzuim.  Alles wat te maken heeft met een medewerker welke arbeidsongeschikt is, komt op deze afdeling voorbij. Elke medewerker is anders en daardoor is elke ziekmelding uniek.
Sinds mei 2019 heb ik mijn eigen klantenbestand gekregen met bedrijven in verschillende branches waarvoor ik de personeel- en salarisadministratie verzorg. Het persoonlijk contact met de ondernemers en hun medewerkers vind ik erg leuk en ze kunnen met al hun vragen bij mij terecht.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling