Yvon – Callcenter

Wij payrollen sinds mei 2011. We hebben hiervoor bewust gekozen vanwege het gemak. Tot nu heb ik nog geen nadelen kunnen ontdekken.

Waarom payrollen?IMG_2337

Wij kozen voor payrolling omdat je dit soort belangrijke zaken moet overlaten aan een specialist. Personeel is tenslotte het hart van je organisatie.

Ons personeel staat geheel vrijwillig op de loonlijst bij Payned maar werkt exclusief bij ons. En dat bevalt ons goed.

Waarom aanbevelen?

Met payrolling voorkom je onnodige verrassingen op personeelsgebied en het is echt kostenbesparend. Sommige ondernemers twijfelen daaraan maar is niet terecht. Vraag vrijblijvend een proefberekening aan, en je weet het zeker, is mijn advies.

Payrollen kun je toepassen op een gedeelte of op het gehele personeelsbestand, dus zowel voor studenten, parttimers als fulltimers.

”Ik houd mij alleen nog maar bezig met de kernactiviteiten van mijn bedrijf en ik ben verlost van alle administratieve lasten m.b.t. mijn personeelsadministratie”.

Wat ook een prettige verrassing was, was dat ik geen loondoorbetaling in de vakantie meer heb. Dat doet Payned namelijk, hoewel het natuurlijk wel op voorhand is gereserveerd. En verder… vooraf de exacte kosten in kaart per medewerker per uur zonder verrassingen achteraf en ik ben niet gebonden aan personeel wat uiteindelijk niet bevalt. Ook fijn.

Waarom Payned?

”Ik begreep het woord ‘ontzorgen’ nooit zo goed, maar inmiddels wel”.

Zo herinnert Payned mij er bijvoorbeeld aan dat ik de uren moet doorgeven, en denken ze op mijn verzoek mee, bijvoorbeeld over de keuze van nieuw personeel. Groot voordeel is de eigen cao van Payned waarbinnen onze eigen cao is opgenomen. Bovendien is Payned altijd bereikbaar als ik ze nodig heb.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling