VV Staphorst vindt nieuwe shirtsponsor in Payned payrolling

Hoofdklasser VV Staphorst heeft voor het nieuwe seizoen een overeenkomst gesloten met Payned payrolling als shirtsponsor.

Sinds februari 2013 is Payned payrolling gevestigd in de Piramide te Staphorst. Payned neemt het volledige personeelsbeheer over van ondernemers en fungeert als een externe afdeling personeelszaken die onder andere alle risico’s van ziekte van het personeel overneemt.

Payned maakt een stormachtige groei door en wil haar naamsbekendheid verder vergroten. Daarvoor is zij een samenwerking aangegaan met hoofdklasser VV Staphorst.

Sinds september 2012 is Payned onderdeel van het Sponsorcollectief. De leden van dit collectief vormen samen de hoofdsponsor van VV Staphorst. In het nieuwe seizoen zal Payned deel uit blijven maken van het collectief maar zij wordt daarnaast ook shirtsponsor. Voor op het shirt van de eerste selectie van VV Staphorst prijkt komend seizoen de naam en het logo van het bedrijf.

Waarom een samenwerking met VV Staphorst?

“Bewust heeft Payned gekozen voor een verdere samenwerking met VV Staphorst” aldus algemeen directeur van Payned payrolling Rolf Tempelman. Er zijn grote overeenkomsten tussen het eerste elftal van Staphorst en ons bedrijf. Beiden staan we ons mannetje en gaan we altijd voor het beste resultaat. De vechtlust van VV Staphorst spreekt ons aan. Altijd doorgaan, zoeken naar een oplossing of naar een alternatief en nooit opgeven.

Ook de wijze waarop VV Staphorst met sponsoren omgaat en de bereikbaarheid van de spelers, is een reden geweest om de samenwerking uit te breiden. Rolf Tempelman: “Inmiddels kennen we de spelers steeds beter, allemaal normale jongens die zeker niet naast hun schoenen lopen maar zeer realistisch zijn”. Met de verlenging van het contract van de trainer Jan van Raalte verwachten we dat VV Staphorst ook het komend seizoen weer bovenaan zal spelen in de hoofdklasse.

Inmiddels is het shirt gepresenteerd en overhandigd aan VV Staphorst.

Gerelateerde blogs

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling