Transparant over payrollen op payned.nl

Payrollen is een prachtige dienst. Maar tegelijkertijd ook erg complex. Daar moet toch iets aan te doen zijn?

Dat is wat Sander Bennink dacht toen hij op 1 oktober 2011 aan de slag ging bij Payned. Niet gehinderd door enige voorkennis adviseerde hij de directie van Payned payrolling om de website eens grondig aan te pakken. Dit moest en kon beter.

Nog geen maand later startte de website ontwikkeling met het team van omcms.nl. Het belangrijkste uitgangspunt voor de nieuwe website? Duidelijkheid creëren over payrolling. En zo gebeurde.

De nieuwe website van Payned payrolling

Na ‘Home’ die natuurlijk de eerste positie inneemt op de website; is ‘Payrolling’ de eerste belangrijke rubriek die op de website volgt.

download

In deze rubriek wordt gestart met de belangrijkste vraag waar ondernemers mee zitten als ze zich oriënteren op payrolling, namelijk: ‘Wat is Payrolling?’. In deze rubriek worden vervolgens alle afgeleide vragen objectief en eerlijk beantwoord. Zo draagt Payned haar steentje bij in het creëren van meer duidelijkheid over deze complexe dienst.

Uitgebreide, actuele, complete en overzichtelijke informatie

Pas in de rubrieken daarna wordt aandacht besteed aan Payned payrolling als payroll dienstverlener zelf. Uitgebreide, complete en overzichtelijke informatie vormen daarbij het uitgangspunt. Uiteraard met het onderscheid naar de twee doelgroepen die de website aanspreekt: de werkgevers én de werknemers. Want ook deze laatste groep heeft recht op goede, duidelijke informatie.

Maar de tijd staat niet stil…

Want in de maatschappij wordt er breed gediscussieerd, nagedacht en gewerkt aan de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. Ontwikkelingen waar ondernemers/ werkgevers, maar ook de werknemers mee te maken hebben of krijgen. Een ‘Blog’ om u over deze ontwikkelingen te informeren misstaat dus niet op een website als deze.

Allemaal prachtig natuurlijk, maar ondertussen moet er ook nog gewoon gewerkt worden. En hoewel met payrolling een hoop tijdrovende zaken overgedragen worden aan de payroller, blijven er altijd praktische zaken die onderling met elkaar afgestemd moeten worden. Voor de bestaande relaties van Payned creëerden we dan ook een overzichtelijke ‘Inloggen & Support Pagina’ voor de belangrijkste overzichten, formulieren en downloads.

Ondertussen is het adviesteam van Payned volledig opgeleid en kunt u met regelmaat nieuwe updates verwachten via de social media, nieuwsbrief of de blog. Of natuurlijk zoals altijd al het geval was, wanneer ze bij u op de koffie komen.

We wensen Payned veel succes en plezier met hun nieuwe website!

Gerelateerde blogs

Een bijdrage van OMCMS
Dit artikel is een zogenaamde ‘gastblog’ geschreven door het Team OMCMS. Een team van gedreven internet- en online marketingspecialisten die zich hebben toegelegd op het ontwikkelen van toegankelijke, snelle en goed vindbare websites voor het bereiken van online succes.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling