Toon – Speciaalbierbrouwerij

“Een groot voordeel van payrolling is wanneer er calamiteiten optreden zoals ziekte, wanprestatie of een arbeidsconflict, dan ben je in dat geval gevrijwaard van de gevolgen”.

Waarom payrollen?

De reden voor payrolling was dat een brouwerij een heel andere cao had dan de horecabranche.paynedportretten-141

Het proeflokaal werd steeds meer een dagzaak waarin horeca werd uitgevoerd. De flexibele werktijden (in de avonduren, werken in ’t weekend en met feestdagen) werden struikelblokken t.a.v. een productiebedrijf .

Ook moet je horecapersoneel op een heel andere manier begeleiden/aansturen dan het productiepersoneel. Daar had onze bierbrouwerij-directie geen zin in. Een groot voordeel van payrolling is wanneer er calamiteiten optreden zoals ziekte, wanprestatie of een arbeidsconflict je bent gevrijwaard van de gevolgen.

”Het voordeel is wel dat je vooraf je personeelskosten kunt uitrekenen”.

Een nadeel is natuurlijk dat je in zijn algemeenheid bij geen calamiteiten duurder uit bent. Maar beschouw dat als je verzekering.

Bedrijven met weinig personeel zou ik payrolling niet aanbevelen. Je sociale controle en band is dan sterk genoeg om calamiteiten binnen de perken te houden. Bedrijven met meer dan 10 personen zou ik het zeer zeker aanraden.

Waarom Payned?

Wij kozen voor Payned omdat zij het bedrijf overnamen waar wij eerst onze payrolling activiteiten hadden geregeld. Geesje & Rolf waren vanaf het eerste moment zeer attent, vertrouwelijk en prettig aanspreekbaar.

”Afspraak is afspraak en eventuele problemen worden direct opgelost”.

Goed bereikbaar dus en bij vragen snel een antwoord. Een cijfer is altijd moeilijk maar als je geen klachten hebt kom je dicht bij de 10. En dat is zeker niet slijmerig bedoeld.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling