Overstappen naar payrolling? Payned zorgt voor een rimpelloze overgang.

Je besluit te gaan overstappen op payrolling, maar dat betekent dat je hele personeelsbestand overgezet moet worden naar Payned. Wat een gedoe! Nee hoor, dit valt reuze mee. Payned helpt je hierbij!

Wat voor gegevens heeft Payned van je nodig voordat je kunt overstappen?

Om de samenwerkingsovereenkomst in orde te maken, heeft Payned je bedrijfsgegevens nodig. Zodra je wilt overstappen op payrolling, ontvang je van ons een e-mail met de benodigde sgegevens. Zodra we de gegevens hebben ontvangen, worden deze intern bij Payned overgedragen aan je relatiebeheerder. Hij/zij zal vanaf dat moment het aanspreekpunt zijn voor jou en je personeel.

Aan de hand van de gegevens wodt een samenwerkingsovereenkomst opgemaakt. De overeenkomst kun je digitaal ondertekenen. Geen gedoe meer met de post dus! Kijk; dat scheelt weer een hoop rimpels.

Medewerkers inschrijven_DSF8568

Daarna kunnen de medewerkers worden ingeschreven. Tijdens een personeelsbijeenkomst maken we kennis met de medewerkers en beantwoorden we alle vragen. Hierna kunnen de medewerkers zich digitaal inschrijven. Hier ontvangen ze instructies voor.

Zo hebben wij voldoende informatie om een payroll overeenkomst op te stellen. Ook de medewerker kan de overeenkomst digitaal ondertekenen.

Wat kan allemaal stopgezet en/of afgesloten worden?

  • Ten eerste kan de salarisadministratie stopgezet worden. Ook de kosten hiervan stoppen dan. Bij de laatste verloning kan het opgebouwde vakantiegeld en de vakantiedagen van de medewerkers worden uitbetaald. De medewerkers gaan bij jou ‘uit dienst’ en jij gaat verder als ondernemer ‘zonder personeel’.
  • Je verzuimverzekering kan worden opgezegd.
  • Het contract met je arbo-dienst kan ook stopgezet worden.
  • Het kan zijn dat je nog andere personeel gerelateerde verzekeringen hebt lopen. Overleg even met ons of je deze nog nodig hebt.

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2020 Payned payrolling