Overstappen naar payrolling? Payned zorgt voor een rimpelloze overgang.

Je besluit te gaan overstappen op payrolling, maar dat betekent dat eerst je hele personeelsbestand overgezet moet worden naar Payned. Wat een gedoe! Nee hoor, dit valt reuze mee. Payned helpt je hierbij!

Wat voor gegevens heeft Payned van je nodig voordat je kunt overstappen?

Om de samenwerkingsovereenkomst in orde te maken, heeft Payned je bedrijfsgegevens nodig. Zodra je wilt overstappen op payrolling, ontvang je van ons een e-mail met de benodigde bedrijfsgegevens. Zodra we de gegevens hebben ontvangen, worden deze intern bij Payned overgedragen aan je relatiebeheerder. Zij zal vanaf dat moment het aanspreekpunt zijn voor jou en je personeel mochten zij vragen hebben.

Aan de hand van de gegevens maakt je relatiebeheerder een samenwerkingsovereenkomst op. De overeenkomst ontvang je per aangetekende e-mail zodat je deze digitaal kunt ondertekenen. Geen gedoe meer met de post dus! Kijk; dat scheelt weer een hoop rimpels.

Medewerkers inschrijven_DSF8568

Voor de medewerker geldt een vergelijkbare procedure. Tijdens een personeelsbijeenkomst, maken we kennis met de medewerkers en beantwoorden we alle vragen. Aansluitend ontvangen de medewerkers een inschrijfformulier. Hierop vult de medewerker verschillende persoonsgegevens in.

Zo hebben wij voldoende informatie om een payroll overeenkomst op te stellen. Deze ontvangt de medewerker per e-mail, zodat hij/zij deze digitaal kan ondertekenen. Best simpel toch?!

Wat kan allemaal stopgezet en/of afgesloten worden?

  • Ten eerste kan de salarisadministratie stopgezet worden. Ook de kosten hiervan stoppen dan. Bij de laatste verloning kunnen de opgebouwde reserveringen van de medewerkers (vakantiegeld en vakantiedagen) uitbetaald worden. De medewerkers gaan bij jou ‘uit dienst’ en jij gaat verder als ondernemer ‘zonder personeel’.
  • Je verzuimverzekering kan worden opgezegd.
  • Het contract met je arbo-dienst kan ook stopgezet worden.
  • Het kan zijn dat je nog andere personeel gerelateerde verzekeringen hebt lopen. Overleg even met ons en je assurantietussenpersoon of je deze nog nodig hebt.

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen is daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling