Payrolling voor opticiens

Een perfecte oplossing indien u meer met uw vak bezig wilt zijn.

Payroll opticienAls opticien, audicien of juwelier bent u een zaak gestart uit passie voor het vak. Maar inmiddels is de zaak gegroeid en heeft u een aantal medewerkers in dienst. Steeds meer wordt u ‘werkgever’ in plaats van ‘vakman’. Met onze dienst payrolling voor opticiens krijgt u weer focus (oog) voor het vak!

“Ik heb het beste met mijn mensen voor, maar mijn hart ligt bij het vak. Bij Payned weet ik zeker dat de personeelszaken goed geregeld zijn en loop ik geen risico” – Remón, optiekondernemer

Waarom Payned payrolling in de optiek?

  • Uw personeelsbeheer regelt u beter en eenvoudiger;
  • Voor alle medewerkers vast en flexibel;
  • Sluit ondernemersrisico’s uit;
  • Salarissen altijd op tijd betaald;OPTITRADE retailgroep
  • Partner van Optitrade Retailgroep.

Verder zitten we ‘dicht op de markt’ zoals dat heet. We weten wat er leeft in de branche en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom krijgt u één vaste relatiebeheerder die de verloning doet voor uw bedrijf en alle contacten onderhoudt met u en uw personeel. Zo voorkomen we ruis.

Zo werkt payroll

Door uw personeelsbeheer over te dragen aan een payroller, wordt dit bedrijf juridisch verantwoordelijk voor uw personeelszaken. Niet alleen voor de administratie maar ook de risico’s! Neem bijvoorbeeld de loondoorbetaling bij ziekte of het naleven van de laatste wetgeving.

Eens per periode ontvangt u van ons één overzichtelijke nota met daarop de personeelskosten van die periode. Geen gedoe meer met verzekeringen, de Belastingdienst, administratie of andere verrassingen achteraf.

Remón over loondoorbetaling bij ziekte:
“Aanvankelijk verwachtte ik het zelf op te kunnen lossen. Maar dat viel tegen. De Wet Poortwachter, re-integratieplannen, communicatie met het UWV… Ik kwam in een rol terecht die ik helemaal niet wilde. Nu verzorgt Payned dit en kan ik doen waar ik goed in ben.”

Vast als het kan, flexibel als het moet.

Bij payrolling blijft uw personeel exclusief voor u werken. Voor alle operationele zaken op de werkvloer houdt u de volledige regie. Hier heeft u immers het beste oog voor. Ook als het gaat om contracten. U bepaalt wanneer een medewerker een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

Vindt u het prettig om langer flexibel te zijn met personeel? Ook dat bepaalt u zelf. Wij bieden de mogelijkheid om tot 4 jaar flexibele contracten aan te bieden.

Alle kennis op één plek

In het vervolg alleen nog personeelskosten als de medewerker daadwerkelijk werkt. Klinkt interessant. Maar hoe zit dat in geval van langdurige ziekte, conflicten en andere moeilijke zaken? Naast uw vaste relatiebeheerder beschikt Payned over een jurist arbeidsrecht. Zij helpt zieke medewerkers weer op weg en bemiddelt bij een conflict. Ook dat is een verantwoordelijkheid die wij nemen.

Meer over payrolling voor opticiens
Plan een vrijblijvend adviesgesprek, dan vertellen we u over de mogelijkheden.

Eerder schreven we een blog over dit onderwerp en heeft er een artikel in vakblad Oculus gestaan over payrolling. Benieuwd naar het persoonlijke verhaal van een optiekondernemer? Lees dan de testimonial van Remón.

Vraag informatiegesprek aan

Payroll Opticien

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Justitie Erkend Beveiligingsbedrijf Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2017 Payned payrolling