Een perfecte oplossing wanneer je meer met je vak bezig wilt zijn

Als opticien ben je een zaak gestart uit passie voor het vak. Maar inmiddels is de zaak gegroeid en heb je een aantal medewerkers in dienst. Steeds meer word je ‘werkgever’ in plaats van ‘vakman’. Met onze dienst payrolling voor opticiens krijg je weer focus (oog) voor het vak!

Waarom Payned payrolling voor opticiens?

  • Uw personeelsbeheer regel je beter en eenvoudiger;
  • Voor alle medewerkers vast en flexibel;
  • Sluit ondernemersrisico’s uit;
  • Salarissen altijd op tijd betaald;OPTITRADE retailgroep
  • Partner van Optitrade Retailgroep.

Verder zitten we ‘dicht op de markt’ zoals dat heet. We weten wat er leeft in de branche en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom krijg je één vaste relatiebeheerder die de verloning doet voor je bedrijf en alle contacten onderhoudt met jou en je personeel. Zo voorkomen we ruis.

Remón (optiekondernemer): "Ik heb het beste met mijn mensen voor, maar mijn hart ligt bij het vak. Bij Payned weet ik zeker dat de personeelszaken goed geregeld zijn en loop ik geen risico"
Remón over loondoorbetaling bij ziekte: “Aanvankelijk verwachtte ik het zelf op te kunnen lossen. Maar dat viel tegen. De Wet Poortwachter, re-integratieplannen, communicatie met het UWV… Ik kwam in een rol terecht die ik helemaal niet wilde. Nu verzorgt Payned dit en kan ik doen waar ik goed in ben.”
Extra specialisme in:
Sander Bennink
payroll adviseur
Contactformulier

© 2018 Payned payrolling