Payrolling voor opticiens

Een perfecte oplossing indien je meer met je vak bezig wilt zijn.

Als opticien ben je een zaak gestart uit passie voor het vak. Maar inmiddels is de zaak gegroeid en heb je een aantal medewerkers in_DSF8946 dienst. Steeds meer word je ‘werkgever’ in plaats van ‘vakman’. Met onze dienst payrolling voor opticiens krijg je weer focus (oog) voor het vak!

“Ik heb het beste met mijn mensen voor, maar mijn hart ligt bij het vak. Bij Payned weet ik zeker dat de personeelszaken goed geregeld zijn en loop ik geen risico” – Remón, optiekondernemer

Waarom Payned payrolling voor opticiens?

 

  • Uw personeelsbeheer regel je beter en eenvoudiger;
  • Voor alle medewerkers vast en flexibel;
  • Sluit ondernemersrisico’s uit;
  • Salarissen altijd op tijd betaald;OPTITRADE retailgroep
  • Partner van Optitrade Retailgroep.

Verder zitten we ‘dicht op de markt’ zoals dat heet. We weten wat er leeft in de branche en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom krijg je één vaste relatiebeheerder die de verloning doet voor je bedrijf en alle contacten onderhoudt met jou en je personeel. Zo voorkomen we ruis.

Zo werkt payroll

Door je personeelsbeheer over te dragen aan een payroller, wordt dit bedrijf juridisch verantwoordelijk voor je personeelszaken. Niet alleen voor de administratie maar ook de risico’s!

Eens per periode ontvang je van ons één overzichtelijke nota met daarop de personeelskosten van die periode. Geen gedoe meer met verzekeringen, de Belastingdienst, administratie of andere verrassingen achteraf.

Remón over loondoorbetaling bij ziekte:
“Aanvankelijk verwachtte ik het zelf op te kunnen lossen. Maar dat viel tegen. De Wet Poortwachter, re-integratieplannen, communicatie met het UWV… Ik kwam in een rol terecht die ik helemaal niet wilde. Nu verzorgt Payned dit en kan ik doen waar ik goed in ben.”

Vast als het kan, flexibel als het moet.

Bij payrolling blijft je personeel exclusief voor jou werken. Voor alle operationele zaken op de werkvloer houd je de volledige regie. Ook als het gaat om contracten. Jij bepaalt wanneer een medewerker een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

Vind je het prettig om langer flexibel te zijn met personeel? Wij bieden de mogelijkheid om tot 4 jaar flexibele contracten aan te bieden.

Alle kennis op één plek

In het vervolg alleen nog personeelskosten als de medewerker daadwerkelijk werkt. Maar hoe zit dat in geval van langdurige ziekte, conflicten en andere moeilijke zaken? Payned beschikt over juridische kennis. We helpen zieke medewerkers weer op weg en bemiddelen bij een conflict. Ook dat is een verantwoordelijkheid die wij nemen.

Meer over payrolling voor opticiens
Plan een vrijblijvend adviesgesprek, dan vertellen we u over de mogelijkheden.

Vraag informatiegesprek aan

Payroll Opticien

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling