Payrolling in de beveiliging

Payrolling met toepassing van de “Particuliere –of evenementen cao” is geen kleinigheid. Ondernemers in deze branche weten dat ze met veel moeilijke cao kwesties te maken hebben.

Denk alleen al eens aan het ondoorzichtige woud van toeslagen of de verschillende mogelijkheden van de vergoeding van de gereden kilometers, en dan laten we de risico’s nog buiten beschouwing.

“Ik kan er op vertrouwen dat alles geregeld wordt volgens de wettelijke richtlijnen en beveiligings cao, dat is waarom de samenwerking met Payned zo goed bevalt” Henry – Beveiligingsbedrijf

Waar kan ik zonder zorgen payrollen?

Maar hoe zit het dan met de kleding die medewerkers moeten dragen en het aanvragen van passen?

Gewoon zoals u dat gewend bent. U vraagt de passen aan op naam van uw eigen beveiligingsbedrijf en de medewerkers dragen ook de door uw organisatie voorgeschreven kleding. Herkenbaar dus als medewerkers van uw bedrijf maar wel verlost van alle administratieve taken die beveiligingspersoneel met zich mee brengt.

Eén keer per periode geeft u alle uursoorten die een medewerker gewerkt heeft door aan Payned payrolling. Wij zorgen voor de rest: verloning, uitbetaling van salarissen, verhoging van de lonen door cao wijzigingen, doorbetaling bij ziekte, inschakeling van arbo dienst of controleur, afhandeling van zaken met het UWV, aanvragen van subsidies bij o.a. het UWV of de Belastingdienst.

“Bij Payned weten ze alles over het personeelsbeheer en de daarbij behorende wet en regelgeving. Vragen over het personeelsbeheer of de beveiligings cao? Bij Payned word je snel en vakkundig geholpen” Thieu – Beveiligingsbedrijf

Waarom Payned payrolling voor de beveiliging?

Voorkom moeilijke kwesties met toeslagen, gereden kilometers en vergoedingen, hier kan Payned je gerust mee helpen

Meer weten over onze dienst ‘Payroll voor Beveiliging’? Plan nu een gratis payroll adviesgesprek met één van onze ervaren adviseurs.

Vraag informatiegesprek aan

Payroll Beveiliging

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam Payroll-beveiliging

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling