Payned helpt!

Wanneer je met jouw bedrijf bezig bent, dan kijk je graag naar de toekomst. Payned helpt met je personeelsaangelegenheden door als een externe afdeling personeelszaken te fungeren.

Onderstaand een aantal zaken waarmee Payned jou als ondernemer kan helpen.

Naleving branche-cao

De relatiebeheerders van Payned hebben geruime kennis van de meest gebruikte cao’s in Nederland. Verandert er iets, dan houden wij jou op de hoogte.

Contractbeheer

Moet een contract verlengd worden of juist beëindigd worden? Zijn er aanpassingen nodig in de salarissen, deze verantwoordelijk nemen wij uit handen.

Weet wat je betaalt

Wat kost een medewerker precies? Je weet ongeveer wat een medewerker kost. Hier helpt Payned je bij, wij berekenen niet alleen loon en de belastingpremies, maar ook de reserveringen en feestdagen etc.

Ziekterisico

Zieke medewerkers kosten een hoop geld. Hier moet je bovenop zitten. Kijk kritisch naar jouw verzekering. Maar dacht je van een arbodienst. Je wilt dat een medewerker snel weer aan het werk gaat.

Subsidies

Van alle medewerkers die Payned verloond is bekend of er subsidie voor te verkrijgen is ja of nee. Subsidiemogelijkheden onderzoeken is voor ons een vaste procedure. Zijn er mogelijkheden? Dan krijgt u het volledige bedrag van ons gecrediteerd.

Meer weten? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan!

 

Gerelateerde blogs

_DSF8102
Lisanne den Drijver

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam als relatiebeheerder en verzuimbegeleider. In deze functie verzorg ik de personeel- en salarisadministratie voor mijn klanten. Daarnaast zorg ik met het team verzuim voor een prettig en soepel verloop van de verschillende verzuimtrajecten. De combinatie van deze taken en het afwisselende contact met zowel werkgevers als werknemers zorgen ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling