Payned helpt!

Wanneer je met jouw bedrijf bezig bent, dan kijk je graag naar de toekomst. Payned helpt met je personeelsaangelegenheden door als een externe afdeling personeelszaken te fungeren.

Onderstaand een aantal zaken waarmee Payned jou als ondernemer kan helpen.

Naleving branche-cao

De relatiebeheerders van Payned hebben geruime kennis van de meest gebruikte cao’s in Nederland. Verandert er iets, dan houden wij jou op de hoogte.

Contractbeheer

Moet een contract verlengd worden of juist beëindigd worden? Zijn er aanpassingen nodig in de salarissen, deze verantwoordelijk nemen wij uit handen.

Weet wat je betaalt

Wat kost een medewerker precies? Je weet ongeveer wat een medewerker kost. Hier helpt Payned je bij, wij berekenen niet alleen loon en de belastingpremies, maar ook de reserveringen en feestdagen etc.

Ziekterisico

Zieke medewerkers kosten een hoop geld. Hier moet je bovenop zitten. Kijk kritisch naar jouw verzekering. Maar dacht je van een arbodienst. Je wilt dat een medewerker snel weer aan het werk gaat.

Subsidies

Van alle medewerkers die Payned verloond is bekend of er subsidie voor te verkrijgen is ja of nee. Subsidiemogelijkheden onderzoeken is voor ons een vaste procedure. Zijn er mogelijkheden? Dan krijgt u het volledige bedrag van ons gecrediteerd.

Meer weten? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan!

 

Gerelateerde blogs

_DSF9950-HRe
Mariska Camdzija

In september 2021 ben ik begonnen als assistent relatiebeheerder. Dit houdt in dat ik de personeel- en salarisadministratie verzorg voor mijn klanten. Vooral de combinatie van het directe contact met mijn klanten en hun medewerker(s) en de administratieve afhandeling spreekt mij in het bijzonder aan. Daarnaast mag ik sinds kort meedraaien op de verzuim afdeling en hoop ik mijn collega’s hierin ondersteuning te kunnen bieden in de toekomst. Het inleven in de situatie van de zieke medewerker en werkgever, en de belangen van de verschillende betrokkenen overzien is erg belangrijk. Doordat geen enkele ziekmelding hetzelfde is blijft de oplossing altijd maatwerk en dat is nou juist wat dit werk zo bijzonder maakt.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2022 Payned payrolling