Over Payned payrolling

Dat wij onderscheidend zijn weten de honderden ondernemers die zich bij ons hebben aangesloten al lang. Of Payned ook voor u de geschikte partner is? Daar komt u achter door met ons kennis te maken.

Wij gaan u niet vermoeien met onze missie, visie en kernwaarden.

De missie, visie en kernwaarden van een IMG_1976onderneming kun je prachtig mooi uitschrijven op een pagina als deze. Maar waar het echt om gaat is wat je er in de dagelijkse praktijk mee doet.

Payned helpt MKB ondernemers hun personeelszaken te beheersen. Geen risico en administratie meer voor ondernemers, dat is wat we doen en daar zijn we goed in.

We dagen u daarom uit om met ons samen te werken. Zo leert u ons kennen en kunnen wij ons bewijzen als uw partner in ‘het nieuwe ondernemen’. Koudwatervrees is begrijpelijk, maar dat is niet nodig. Payned werkt niet met lange termijncontracten.

“When love and skill work together, expect a masterpiece” – John Ruskin

Onze ideeën over de samenwerking?

  • Wij zetten de klant-leverancier gedachte graag over boord en investeren in de persoonlijke relatie met de ondernemer. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.
  • Elkaar helpen een hoger niveau te bereiken is waarvoor we gaan. Want twee weten nog altijd meer dan één.
  • Door onze relaties te koesteren waarin de collectiviteitsgedachte centraal staat willen wij werken aan een gezonde, stabiele en veilige groei.

U kunt vertrouwen op een gedreven partner met uitgebreide kennis en ervaring in payrolling. Een partner die naast u staat en u helpt met het realiseren van uw ondernemersdoelen.

Meer weten over wat Payned payrolling voor u kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. We vertellen u graag meer.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling