Martin – Glas- en schildersbedrijf

“Ik geef iedere week de gewerkte uren door waarmee alles geregeld is.

Waarom payrolling?Martin Krale

Ik heb gekozen voor payrolling, omdat het weinig risico’s met zich mee brengt. De payroller neemt alle wettelijke regelingen en risico’s over.

Waarom Payned?

Ik ben in oktober 2012 overgestapt van mijn vorige payroller naar Payned. Wat mij erg goed bevalt is dat ik iedere week de gewerkte uren door geef en iedere week een factuur ontvang waarmee alles geregeld is. Het salaris van mijn medewerkers wordt overgemaakt zonder dat ik hier zelf nog omkijken naar heb.

 

 

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling