Lianne – Kapster

“Wanneer je zelf onvoldoende kennis hebt van het personeelsbeheer, dan is het erg prettig dat je een partner hebt die dit voor je regelt en met je meedenkt”.

Waarom payrolling?

Ik maak gebruik van payrolling sinds januari 2013. De uitbreiding van mijn onderneming leidde ertoe dat ik personeel nodig had, waardoor mijn keuze op payrolling is gevallen.

”Je loopt namelijk weinig risico’s”.

Personeel in dienst nemen brengt toch de nodige kosten en voornamelijk onwetendheid met zich mee.

Waarom Payned?

Zoals ik hierboven al genoemd heb, loop je met payrolling weinig risico. Wanneer je in de opstartfase zit wil je je eigenlijk alleen maar concentreren op je bedrijf en je zo min mogelijk bezig houden met bijkomende zaken.
Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, de virtuele vestiging is erg duidelijk. Het invullen van alle zaken is zeer gemakkelijk en wanneer er problemen zijn staat je contactpersoon direct voor je klaar.
Daarom geef ik een 9 voor de dienstverlening.

”Payned is een bedrijf wat dicht naast de klant staat, een gemoedelijke sfeer uitstraalt en altijd even vriendelijk overkomt”.

NB: Ter voorkoming van ongewenste acquisitie richting onze opdrachtgever is deze referentie geanonimiseerd. De niet-geanonimiseerde versie kunt u opvragen bij Payned payrolling.

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling