Gratis kantoor- en vergaderruimte(s) op een toplocatie

Veel ondernemers herkennen dit probleem; je werkt vanuit huis, maar wordt voortdurend afgeleid. Bijvoorbeeld door de telefoon, kinderen, of de deurbel. De vergaderingen met klanten en leveranciers vinden plaats aan de keukentafel, want een ruimte huren loopt meestal behoorlijk in de kosten. Bij Payned werken we veel samen met de kleinere MKB ondernemers en herkennen we dit probleem volledig.

Zou het niet mooi zijn als je een aantal dagdelen per week ongestoord kunt werken op een werkplek buiten de deur? Of jouw afspraak kunt ontvangen op een vergaderlocatie voorzien van alle faciliteiten? En dat gratis?

Gratis kantoor- en vergaderruimtes

Sinds 2013 is Payned gevestigd in de Piramide te Staphorst. Voor ondernemers hebben wij dé oplossing! In dit piramidevormige pand aan de snelweg A28 bieden we gratis kantoor- en vergaderruimte(s) aan. Zowel ondernemers als maatschappelijke organisaties kunnen hier gebruik van maken. Alle ruimtes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals gratis WiFi en koffie/thee.

Uniek concept in Nederland

Het gratis beschikbaar stellen van de kantoorruimtes is een uniek concept in Nederland. Het past goed in de visie van Payned payrolling, waarin anderen helpen centraal staat. Hiermee kunnen we ondernemers en maatschappelijke organisaties een professionele werkplek bieden. En dat geheel kosteloos. Kijk, dat geeft ondernemers de kans om te groeien!

Meer informatie over het gebruik van onze kantoor- en vergaderruimte(s)? Kijk dan op de website of neem telefonisch contact met ons op via 0522 – 746 111.

Gerelateerde blogs

_DSF3959
Sander Schaeffer

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam als assistent relatiebeheer bij Payned. Het verzorgen van de gehele personeel- en salarisadministratie voor verschillende bedrijven is een uitdagende taak.

Samen met mijn collega’s wordt er voor een soepel proces gezorgd rond de administratie en lossen wij de meest uiteenlopende vraagstukken op. Als assistent relatiebeheer fungeer ik als schakel tussen de klanten en de werknemers en bouw ik met beide partijen een duurzame en prettige band op. Juist dat afwisselende contact geeft extra diepgang in het werk.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2020 Payned payrolling