Gratis kantoor- en vergaderruimte(s) op een toplocatie

Veel ondernemers herkennen dit probleem; Je werkt vanuit huis, maar wordt voortdurend afgeleid door de telefoon, kinderen, de deurbel of de postbode die een pakketje komt brengen. De vergaderingen met klanten en leveranciers vinden plaats aan de keukentafel, want een ruimte huren loopt meestal behoorlijk in de kosten. Bij Payned payrolling werken we veel samen met de kleinere MKB ondernemers en herkennen we dit probleem volledig.

Zou het niet mooi zijn als je een aantal dagdelen per week ongestoord kunt werken op een werkplek buiten de deur? Of jouw afspraak kunt ontvangen op een vergaderlocatie voorzien van alle faciliteiten? En dat gratis?

gratis-kantoorruimte

Gratis kantoor- en vergaderruimtes

Sinds 2013 is Payned gevestigd in de Piramide te Staphorst en voor ondernemers hebben wij dé oplossing! In dit piramidevormige pand aan de snelweg A28 biedt Payned gratis kantoor- en vergaderruimte(s) aan in het 450m² grote souterrain. Zowel ondernemers als maatschappelijke organisaties kunnen hier gebruik maken van onze flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals gratis WiFi en koffie/thee.

Uniek concept in Nederland

Het gratis beschikbaar stellen van de kantoorruimtes is een uniek concept in Nederland en past goed in de visie van Payned payrolling, waarin anderen helpen centraal staat. Met een gratis kantoor- en vergaderruimte kunnen we ondernemers en maatschappelijke organisaties een professionele werkplek bieden, zonder dat dit kosten met zich mee brengt. Kijk, dit geeft ondernemers de kans om te groeien!

Meer informatie over het gebruik van onze kantoor- en vergaderruimte(s)? Kijk dan op de website of neem telefonisch contact met ons op via 0522 – 746 111.

Gerelateerde blogs

_DSF2100
Felicia Troost

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Payned Payrolling als assistent relatiebeheerder, nadat ik mijn opleiding Junior Accountmanager heb afgerond. Als relatiebeheerder verzorg ik de personeel- en salarisadministratie van meerdere bedrijven in verschillende branches. Ik vind het belangrijk om vragen en/of onduidelijkheden van medewerkers en ondernemers correct en juist te beantwoorden. Heb je vragen? Ik sta je graag te woord!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2018 Payned payrolling