Familie Wijnands – Horecabedrijf

‘We hebben een familiebedrijf waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid centraal staan. Wij bieden volledig verzorgde arrangementen voor feestelijke gelegenheden en voor zakelijke bijeenkomsten. We vinden hierin het contact met de gasten uitermate belangrijk. Als horeca ondernemer moet daar je focus liggen en niet op de personeel- en salarisadministratie. Dat besteden we graag uit aan een bedrijf wat daarin gespecialiseerd is.

We ervaren iedere keer weer het gemak van payrolling. We hoeven nu niet meer om te kijken naar alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het in dienst hebben van personeel. Tevens wordt alle wet- en regelgeving rondom personeel steeds complexer. Dit is voor een MKB-ondernemer erg moeilijk bij te houden. We weten nu dat alles voor ons personeel goed geregeld is en dat is vanuit het oogpunt ‘goed werkgeverschap’ erg belangrijk.’

Sinds 2011 maakt de familie gebruik van de diensten van Payned. ‘De eerste contacten met Payned waren goed. Het voordeel van Payned vinden we dat we een eigen vaste contactpersoon hebben. Dat maakt het contact persoonlijk en direct. Deze persoon weet alles van ons bedrijf af. Verder is Payned erg betrokken. Ze denken goed mee wanneer we met vraagstukken zitten omtrent ons personeel.

Iedere ondernemer, in wat voor branche dan ook, die graag met zijn/haar eigen vakgebied bezig wil zijn, zou eigenlijk moeten kiezen voor payrolling’!

Vraag nu een informatiegesprek aan

Voor werkgevers

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Opdrachtgevers over Payned

Betrouwbaarheid, meedenken met de klant, professioneel, eerlijkheid! Een aanrader!

Vanessa - Bemiddelingsburo

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2020 Payned payrolling