Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. De tekst in deze blog is daarom (deels) verouderd.
Gerelateerde blog over dit onderwerp is

https://payned.nl/wet-arbeidsmarkt-in-balans-wab/

Ben jij nog student?

In september begint het nieuwe schooljaar weer. Misschien ben je inmiddels in het bezit van een diploma en ben je op zoek naar een baan? Super! Sta je in ons systeem geregistreerd als student en wijzigt dit per september? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit kunnen wijzigen.

Echter zullen er ook veel medewerkers zijn die in september weer beginnen met een nieuwe studie of hun huidige studie vervolgen. Is dit voor jou van toepassing en ben je nog steeds student? Dan zouden wij graag een bewijs hiervan  willen ontvangen.

Het is belangrijk dat hier een jaartal op vermeld staat. Het liefst ontvangen we een print screen van ‘mijn DUO‘ waarop zowel de inschrijving van de huidige opleiding staat als je BSN. Op veel schoolpassen staat het schooljaar ook vermeld. Mocht dit niet zo zijn, dan vragen wij je om een bewijs van inschrijving van de school bij ons aan te leveren.

Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door. Dit kan per e-mail naar je eigen relatiebeheerder of via het e-mailadres info@payned.nl. Telefonisch kan je ons bereiken op 0522-746 746.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Gerelateerde blogs

_DSF7973
Manouk Oort

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als relatiebeheerder bij Payned. De eerste periode had ik vooral een ondersteunde rol voor mijn collega’s. Ik hielp hun waar nodig met hun dagelijkse werkzaamheden. Vervolgens ben ik in februari 2019 lid geworden van het team verzuim.  Alles wat te maken heeft met een medewerker welke arbeidsongeschikt is, komt op deze afdeling voorbij. Elke medewerker is anders en daardoor is elke ziekmelding uniek.
Sinds mei 2019 heb ik mijn eigen klantenbestand gekregen met bedrijven in verschillende branches waarvoor ik de personeel- en salarisadministratie verzorg. Het persoonlijk contact met de ondernemers en hun medewerkers vind ik erg leuk en ze kunnen met al hun vragen bij mij terecht.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling