Ben jij nog student?

Het begin van het nieuwe schooljaar komt alweer in zicht. Misschien ben je inmiddels in het bezit van een diploma en ben je op zoek naar een baan? Super! Sta je in ons systeem geregistreerd als student en wijzigt dit per september? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit kunnen wijzigen.

Echter zullen er ook veel medewerkers zijn die in september weer begonnen zijn met een nieuwe studie of hun huidige studie vervolgen. Is dit voor jou van toepassing en ben je nog steeds student? Dan zouden wij graag een kopie van je studentenpas van het jaar 2016-2017 willen ontvangen.

Het is belangrijk dat hier een jaartal op vermeld staat. Op veel schoolpassen staat het schooljaar ook vermeld. Mocht dit niet zo zijn, dan vragen wij je om een bewijs van inschrijving van de school bij ons aan te leveren of een printscreen van DUO.  Ook hier is het van belang dat het schooljaar er op vermeld staat.

Als juridisch werkgever zijn we namelijk verplicht om aan de Belastingdienst door te geven dat jij student bent.

Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door. Dit kan per e-mail naar je eigen relatiebeheerder of via het e-mailadres info@payned.nl. Telefonisch kan je ons bereiken op 0522-746 746.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Gerelateerde blogs

_DSC5489
Jacqueline Russcher

Na mijn uitgebreide interne opleiding, adviseer ik sinds 2013 MKB-ondernemers over het payrollen van hun personeel. Vaak maken we een afspraak om te kijken wat Payned voor uw onderneming kan betekenen. Het uitwisselen van ervaringen zijn daarin erg belangrijk. Want; pas als je de situatie van een ander goed kent, dan kun je met een goed advies komen. Benieuwd hoe Payned u van dienst kan zijn? Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs
  • Justitie erkend

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling