Ben jij nog student?

Het begin van het nieuwe schooljaar komt alweer in zicht. Misschien ben je inmiddels in het bezit van een diploma en ben je op zoek naar een baan? Super! Sta je in ons systeem geregistreerd als student en wijzigt dit per september? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit kunnen wijzigen.

Echter zullen er ook veel medewerkers zijn die in september weer begonnen zijn met een nieuwe studie of hun huidige studie vervolgen. Is dit voor jou van toepassing en ben je nog steeds student? Dan zouden wij graag een kopie van je studentenpas van het jaar 2016-2017 willen ontvangen.

Het is belangrijk dat hier een jaartal op vermeld staat. Op veel schoolpassen staat het schooljaar ook vermeld. Mocht dit niet zo zijn, dan vragen wij je om een bewijs van inschrijving van de school bij ons aan te leveren of een printscreen van DUO.  Ook hier is het van belang dat het schooljaar er op vermeld staat.

Als juridisch werkgever zijn we namelijk verplicht om aan de Belastingdienst door te geven dat jij student bent.

Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door. Dit kan per e-mail naar je eigen relatiebeheerder of via het e-mailadres info@payned.nl. Telefonisch kan je ons bereiken op 0522-746 746.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Gerelateerde blogs

_DSF9145
Manouk Oort

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als assistent relatiebeheer bij Payned. Ik ondersteun mijn collega’s in het proces om de personeel- en salarisadministratie zo soepel mogelijk te laten verlopen voor veel verschillende bedrijven. Sinds kort maak ik ook deel uit van de afdeling verzuim. Het contact met de zieke werknemers is heel interessant door de verschillende ziektebeelden en het is fijn om een luisterend oor te kunnen bieden waar nodig.

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • Een eigen CAO
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2019 Payned payrolling