De belangrijkste redenen om te starten met payrolling

Iedere ondernemer heeft zo z’n eigen redenen om te kiezen voor payrolling. Deze zijn heel uiteenlopend. Wij hebben de meest voorkomende redenen voor je op een rijtje gezet.

Risico’s buiten de deur

Een van de meest voorkomende redenen is toch wel het elimineren van de risico’s. Natuurlijk; je personeel is het hart van de zaak en zonder kun je niet, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Wat doe je wanneer een medewerker langdurig ziek wordt? Vaak brengt dit hoge kosten met zich mee. Wanneer deze medewerker op de payroll staat, stoppen bij ziekte je personeelskosten en betaalt het payrollbedrijf de medewerker door. Denk ook aan de improductiviteit van medewerkers. Wanneer een medewerker een dag bijzonder verlof opneemt, is de medewerker niet aanwezig, maar kost je dit wel geld. Ook hier draagt Payned zorg voor. Daarnaast zorgen we voor juridische ondersteuning en zorgen we ervoor dat alle juridische verplichtingen nageleefd worden. Zo houdt je de risico’s buiten de deur. Meer hierover lees je in de blog ‘De risico’s van ondernemerschap; Payned kan je helpen!

Weer tijd om te ondernemen!

Dat is een veelgehoorde reactie als we ondernemers na een aantal maanden vragen hoe het bevalt. Ze hebben weer echt tijd om te doen wat ze leuk vinden. En dat is natuurlijk ook de reden waarom je ooit gestart bent met een eigen zaak.

Alle nieuwe wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving verandert constant. Heel vervelend; zeker als je dit constant bij moet houden en aan moet passen in je administratie. Soms verandert er zoveel, dat het voor een gemiddelde mkb ondernemer maar lastig bij te sloffen is. Een payrollbedrijf is dagelijks met de wet- en regelgeving omtrent personeel bezig en houdt dit netjes voor je bij. Hier heb jij bij payrolling geen omkijken meer naar!

Duidelijk inzicht in de kosten

Wat prettig is bij payrolling, is dat je vooraf exact weet wat een medewerker je kost per gewerkt uur. Je rekent per gewerkt uur af met alle kosten. Zo heb je een heel duidelijk beeld van wat je medewerker je per uur/dag/week kost.

Meer weten? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Gerelateerde blogs

_DSF7909
Rolf Tempelman

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.

Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Bel mij op 0522-746 746 of neem contact op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Nieuwsbrief

Deze blog interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vraag informatiegesprek aan

Payned payrolling blog

Waarom Payned payrolling?

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Heldere payroll tarieven
  • Ervaren adviseurs

Certificeringen

Stichting Normeringsarbeid VPO Vereniging Payroll Ondernemingen
Urgenda Samen Sneller Duurzaam

Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met een payroll adviseur »

© 2021 Payned payrolling